Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 2-8 iunie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

– Ne putem aștepta la un weekend vesel și di­namic, cu condiția să fim atenți la volan și să nu exa­gerăm cu mâncarea, băutura sau fumatul. În schimb, dansul ne face bine, deoarece întărește musculatura picioarelor. Suntem animați și de optimismul, pe care ni-l inspiră Luna plină de duminică, din Să­getător. Aceeași Lună plină ne permite să abordăm ches­tiuni mai delicate cu deschidere și umor, lim­pezind aerul. Ideile care ne vin puzderie luni, sub influența combinată a lui Mercur și Uranus în Taur, pot întruni practicalitate și ingeniozitate, dar unele pot fi și cu totul pe lângă. E bine să le notăm, dar să ne lăsăm puțin timp să le cernem. Sau eventual să cerem părerea cuiva în discernământul căruia avem încredere. La începutul săptămânii, Venus intră în Leu, apropiindu-se de temperamentalul Marte, ceea ce e în favoarea vieții noastre emoționale. Noi po­vești de iubire vin să ne îmbogățească viața, dorim să fim remarcați și suntem dispuși să le facem pe plac celor pe care-i dorim în viața noastră. Cei cu înclinații artistice pot beneficia de o perioadă plină de inspirație.

Semnele cardinale:

BERBECII cad pradă unor impulsuri contrare, pe finele săptămânii. Unii doresc să se retragă, să mediteze, iar alții să iasă în lume să se distreze. De luni începând toți vor dori însă să iasă în evidență, pentru a face o cucerire sau pentru a-și demonstra un talent.

RACII au stomacul și mai sensibil ca de obicei. Mai ales sâmbătă și duminică e cazul să evitați mâncărurile condimentate ori băuturile acidulate. Puteți însă clarifica unele relații cu femeile din viața dvs. Ideile dvs. de dezvoltare pe plan financiar încep să dea roade.

BALANŢELE fac impresie cu inteligența lor pe oriunde trec. Doar sâmbătă și du­minică n-ar strica să vă exprimați opiniile cu moderație. Până luni, puteți propune soluții crea­tive șefilor, care să fie răsplătite și bănește.       

CAPRICORNII au parte de un partener de cuplu ori de afaceri deosebit de apro­piat și de prietenos, până luni inclusiv. Pro­blema e că de luni până miercuri vă pot bântui niște temeri inhibitoare din trecut. Ulterior însă vă stabilizați și vă redobândiți încrederea în dvs.

Semnele fixe:

TAURII întâlnesc situații de viață ca­re le-au fost predestinate. E vorba despre ocazii favorabile, dar nu lipsite de provo­cări, menite să vă testeze deschiderea mentală, cre­dința sau amândouă. Prietenii vă sunt cel mai aproa­pe până luni, ulterior vă stau alături cei din familie.

LEII sunt înclinați către excese spre sfârșitul săptămânii, cu excepția unui număr restrâns, care vor prefera activitățile spirituale, celor lumești. De marți găsiți justa măsură și vă înțelegeți tot mai bine cu ceilalți. La serviciu, vă pot veni idei practice inedite, mai ales luni.

SCORPIONILOR le vine greu să se împartă între familie și carieră. Mai poate apărea și o nouă sursă de câștig, către finele săptămânii. Noroc că de marți vă sare în ajutor Ve­nus și o scoateți mai bine la capăt pe profesional, dar asta înseamnă că alocați mai puțin timp iubirii.

VĂRSĂTORII se distrează pe cinste în compania prietenilor, mai ales în preaj­ma veselei Luni pline din Săgetător. Unii dintre ei pot sări calul, dar într-un mod mai degrabă amuzant, decât deranjant. În schimb, partenerul de cuplu ori de afaceri e arțăgos.

Semnele mutabile:

GEMENII au nevoie de energie, pentru a face față partenerului de cuplu ori de afa­ceri, la sfârșit de săptămână. Acesta este pus pe fapte mari, iar dvs. trebuie să faceți față. Deplasările zilni­ce nu mai sunt riscante, de marți încolo.

FECIOARELE care călătoresc sau au de susținut examene pot face impresie bună. Cei dintâi, dacă doresc să afle mai multe despre destinație, ceilalți, dacă pun subiectele în perspectivă. Uneltirile la adresa dvs. se potolesc de marți, iar somnul devine mai odihnitor.

SĂGETĂTORII sunt sufletul petrecerii, dacă se duc undeva sâmbătă sau duminică. Perechii îi poate veni greu să țină pasul cu dvs., deși se distrează la rândul său. Până marți poate exista o tendință de risipă.   

PEŞTII îndrăgostiți sau prinși într-un pro­iect creativ își pot demonstra sentimentele sau talentele într-un mod deosebit de con­vin­gător. Nu uitați însă să vă no­tați ideile care vă vin privitoare la serviciu, chiar da­că e sfârșit de săptă­mână, ele vă vor fi de folos.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian