Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

THE MOTANS și VAMA pornesc la treabă în noul an

• Două dintre cele mai îndrăgite formații din țara noastră așteaptă reîntâlnirea cu publicul. The Motans pleacă în turneu național, în vre­me ce Vama își cheamă fanii la Hard Rock Café în București •

The Motans

„Începem 2020 cu o excursie”

Mezini ai scenei muzicale românești, The Mo­tans au reuşit s-o cucerească fără mari probleme, în numai trei ani de la debut, şi doar cu un singur album la purtător – „My Gorgeous Drama Queens” (2018), confirmând legenda că pământul Moldovei de peste Prut rodește mari talente artis­tice.

The Motans au devenit aproape nelipsiţi de la posturile de radio şi de televiziune, dar se descurcă de minune şi în mediul online, căci au cucerit inter­netul – această nouă șansă a afirmării celebrităţii. Anul trecut, în octombrie, Denis Roabeș (The Motans) a câştigat trei premii la prima ediţie „The Artist Awards” de la Craiova, unde au fost recunoscuţi „Cei mai buni artiști și creatori de conținut pentru internet de la noi” (in­fluencers). El a câştigat secţiunea „Youtube Awards”, ca şi premiile pentru: „Cel mai bun cântec – Poem feat. Irina Rimes” şi „Cea mai bună cola­borare – Poem feat. Irina Rimes”. „Poem” a strâns peste 35 de mili­oane de vizualizări pe YouTube și a ajuns pe locul 1 în cadrul „Summer Chart Media Forest”. Dar Denis nu se mulțu­mește cu atât. Ba munceşte cu şi mai mare îndârjire. Cel mai nou single al artistului – „Bine indispus”, o melodie „tristo-veselă”, a fost lansată pe 31 octom­brie 2019, și a fost deja vizionată de peste 3 milioane de oameni.

În semn de mulţumire pentru toţi cei care as­cultă The Motans online şi în direct, pentru a săr­bători trei ani de activitate muzicală, solistul trupei a pregătit un show magic, pe care îl va prezenta într-un turneu național, la începutul anului 2020. Turneul îl va purta prin: Pitești (6 februarie), Plo­iești (7 febr.), Galați (9 febr.), Bacău (27 febr.), Iași (28 febr.), Brașov (12 martie), Craiova (13 martie), Sibiu, Timișoara şi Constanţa – datele pentru aces­tea din urmă rămânând să fie anunțate ulterior.

„Începem 2020 cu o excursie. Au trecut deja primii trei ani care m-au învățat multe, cum ar fi să mă iubesc pe mine, datorită oamenilor din jurul meu. Abia aștept să cânt piesele de suflet de pe primul album, dar și de pe albumul ce urmează să fie lansat în primăvară. Senzația pe care mi-o dăruiesc oamenii din public este o combinație de eufo­rie și extaz. Când ai în fața ta atât de multe persoane, trebuie să te deschizi 100%. Eu cred că fanii simt asta și vin și ei cu sufletele deschise la concertele The Motans. Atunci ei sunt ai tăi, iar tu devii al lor. The Motans este o stare de spirit pe care o purtăm în suflet și pe care o împărtășim cu fanii noștri”, declara Denis Roabeș.

Capitala nu este nici ea sărită de pe listă. Aici, The Motans vor concerta pe 8 februarie, la Clubul 14thlane (unde biletele au fost deja epuizate) şi pe 29 februarie, în Berăria H.

(Bilete pentru turneul The Motans puteţi găsi în reţeaua Iabilet. Pentru spectacolul din Berăria H, acestea au preţuri cuprinse între 49 şi 120 lei.)

Vama

Tudor Chirilă este în formă mare și vă așteaptă la Hard Rock Café

Un concert Vama este întotdeauna o experienţă unică, dar și un succes garantat, şi asta mulţumită solistului trupei, Tudor Chirilă, posesorul unui magnetism aparte. Tudor este un artist complet (solist, compozitor, actor şi producător) care diri­jează spectacolele formaţiei sale în aşa fel încât contopirea artelor să fie firească – un amalgam de muzică, poezie, dans şi actorie, dublat de jocuri de lumini şi imagini video, ce transmit simultan mesa­jul profund al pieselor semnate Vama.

Până acum, trupa bucureşteană compusă din Eugen Caminschi (chi­tară), Lucian Cioarga (tobe), Gelu Ionescu (clape), Dan Opriş (bas) şi Tudor Chirilă (voce) a lansat trei al­bume de succes: „Vama” (2008), „2012” (numit după anul lansării), și „Better” (2017), ultimul dintre acestea în limba engleză – un deschizător de drumuri pentru formație, care le-a adus o bună promovare în întreaga Europă. Nu au renunţat însă la limba română şi la melodiile lor cu mesaj… românesc. Anul trecut, au lansat două cântece de succes: „Pe de rost” şi „Vic­toria ta”.

„Pe de rost” este o piesă care cri­tică sistemul de învățământ românesc, în timp ce „Victoria ta” este o poveste de iubire. Versurile acesteia din urmă se bazează pe o experienţă personală a cantauto­rului. „​Se întâmplă să nu știi că iubești. Sau că ești iubit. Se întâmplă ca alte valori din ca­pul tău să le obtureze pe cele care chiar contează. Se întâmplă să crezi că ești doar un «sex-buddy» și să fii mai mult decât atât. Se întâmplă să nu înțelegi că iubirea poate să-ți aducă lucruri mai importante decât ce crezi tu că ai nevoie ca să fii bine. La fel cum se întâmplă să crezi că iubești și să nu fii bine. Se întâmplă să cauți în locuri greșite. La fel cum se întâmplă să proiectezi supradimen­sionat, când nu e cazul. Și să suferi. «Victoria ta» ​este un cântec desprins dintr-o experiență perso­nală. Una în care bărbatul este suficient de imatur ca să nu înțeleagă că trăiește o poveste de dra­goste, și femeia de lângă el este mult mai mult de­cât personajul pe care și l-a asumat din dragoste, cu speranța că, la un moment dat, el va vedea dincolo de «scenă», în culise”, declara artistul.

Cele mai cunoscute hituri ale formaţiei, dar şi piesele mai noi le puteţi asculta în direct pe 5 februarie, la Hard Rock Café, în parcul Herăstrău. Biletele se găsesc în reţeaua Iabilet, în picioare, la preţul de 64 de lei.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian