Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Zodiac: Săptămâna 7-13 februarie

Foto: Shutterstock

Venus își face vineri intrarea în Berbec. Pe lângă acesta vor avea de profitat și celelalte două semne de foc, Leul și Săgetătorul. În această lună dedicată îndrăgostiților, Venus adaugă poveștilor romantice și o porție de pasiune. Pentru că e și patroana banilor, iar Berbecul este un semn al începuturilor, putem demara și proiecte creative, aducătoare de bani. Luna plină se petrece în di­mi­neața zilei de vineri, în Leu. În consecință avem tendința să ne manifestăm emoțiile dramatic. În re­lațiile de cuplu putem oscila între pa­timă și ge­lo­zie. Întâlnirile de familie pot fi destul de ten­sio­nate, din pricina acestor emoții puternice. Cele două planete ale masculinității, Soarele și Marte, se înțeleg bine și ne dau doza de spirit întreprin­ză­tor necesară pentru a începe proiecte îndrăznețe.

Semnele cardinale:

BERBECII solitari nu trebuie să se stră­duiască să cucerească pe cineva. Venus în semnul dvs. îi face pe oameni să vină ei spre dvs. Luna plină în Leu vă poate aduce în cale o iubire proaspătă sau puteți concepe un copil. Asocierile cu prietenii funcționează bine.

RACII găsesc soluțiile potrivite pentru a înainta în carieră. Venus vă asigură nu doar bunăvoința superiorilor dvs. ierar­hici, ci și o manieră de lucru elegantă și cre­ativă. Un proiect bănesc poate fi finalizat în preaj­ma lunii pline din Leu. Energia vi se împrospătează.

BALANȚELE primesc atenția pe care și-o doresc din partea partenerului de cuplu sau de afaceri, când Venus intră în Berbec. Se pot stinge conflicte legale cu dușmani declarați. Dați curs invitațiilor prietenilor din weekend, dar nu interacționați cu „vedetele”.

CAPRICORNII sunt preocupați de în­frumusețarea casei și întrețin cu plăcere oas­peți. Relațiile de familie decurg ar­mo­nios. Puteți oferi și primi daruri. Un rival ascuns vă poate face un bine, dorind să vă sub­mineze. Pe principiul: „Cine sapă groapa altuia…”.

Semnele fixe:

TAURII simt nevoia să se relaxeze sub influența lui Venus în Berbec. Sunteți într-o dispoziție caritabilă și îi ajutați cu plăcere pe prietenii care apelează la dvs. Luna plină din Leu poate fi una furtunoasă, dacă vă vedeți cu cei din familie. Menajați-vă coloana și inima.

LEII care călătoresc sau care urmează cursuri academice se pot îndrăgosti de un personaj fermecător. Dar nu ar fi indicat să vă mărturisiți intempestiv senti­men­tele pe Luna plină din semnul dvs. Așteptați un pic. În cuplurile stabile pasiunea se poate trezi din nou.

SCORPIONII idealizează mai puțin persoana de care s-au îndrăgostit pe la mijlocul lui ianuarie. S-ar putea să în­cepeți să vă uitați și în altă parte, dar asta s-ar întoarce împotriva dvs. în viitorul apropiat. Venus vă ajută să fiți în formă și să faceți echipă bună cu colegii.

VĂRSĂTORII sunt preocupați de bani. Mercur vă ajută să încheiați nego­cieri prin contracte avantajoase. Depla­să­rile cotidiene decurg plăcut și puteți cunoaște per­soa­ne prietenoase, de care să vă atașați. Parte­nerul de cuplu e afectuos, dar poate fi și excesiv de dramatic.

Semnele mutabile:

GEMENII au o viață socială și mai in­ten­să ca de obicei (ceea ce pare im­po­sibil). Vin puhoi invitații și nu știți pe care să le onorați mai întâi. Vă spunem noi: pe cele ve­ni­te din partea femeilor. Fiți atenți în trafic du­mi­ni­că. S-ar putea să trebuiască să plecați brusc la drum.

FECIOARELE au de făcut o investiție ală­turi de un partener de afaceri constant sau se lansează într-o poveste romantică, în­so­țită de multe așteptări. Fiți atenți cum interac­ționați cu femeile, una dintre ele v-ar putea deveni dușman.

SĂGETĂTORII, mânați de energia lui Marte, pot pune în mișcare un întreg grup de oameni. Printe cei care vă admiră se poate număra cineva care să vă trezească un interes romantic. Merită să-i dați curs.

PEȘTII își iau rămas bun în weekend-ul acesta de la Venus în semnul lor. Intrată în Berbec, ea vă va permite să găsiți noi sur­se de câștig, făcând ceva ce vă place. Aveți grijă de să­nătate, în preajma Lunii pline din Leu, de dumi­nică, mai ales la capitolul cord și coloană.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian