Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Mare spectacol mare la Sala Palatului: ANDRA

– Pasion –

Deoarece răspândirea coronavirusului pare să scape de sub control, România adoptă, și ea, măsuri severe care ating și zona spectacolelor. Toate activităţile ce implică participarea a mai mult de 1000 de persoane au fost anulate, urmând ca la finele lunii să se facă o nouă evaluare a situaţiei. Printre concertele anulate în Capitală se află cele ale lui Cristi Minculescu, Valter & Boro, Damian Drăghici & Brothers, Boney M şi Pink Martini, ce urmau să se țină la Sala Palatului, dar şi concertul lui Akua Naru, de la Arenele Romane. Chiar şi pentru spectacolele mai mici, cu mai puţin de 1000 de spectatori, sunt necesare aprobări speciale.

Carnaval la Sala Palatului

Excepție de la “lista neagră” fac concertele Andrei, din 4 şi 5 aprilie, de la Sala Palatului, care nu au fost oprite. Îndrăgita solistă a pregătit o super-producţie muzicală, un spectacol de melodii latino, foarte potrivite cu vocea ei. “Muzica latino și limba spaniolă mă inspiră enorm. Ritmurile de salsa, cha-cha, rumba sau samba mă fac să dansez imediat. Am cu adevărat o pasiune pentru această muzică, și de aceea am dat numele acestui show «Pasion»! Cred că și publicul meu este fermecat de muzica latino, am simțit asta în succesul pieselor mele de până acum și cred că putem face împreună un carnaval la Sala Palatului, cum numai în Rio de Janeiro s-a mai văzut!”, declara ea.

Alexandra Irina Măruță (cunoscută sub numele de scenă Andra) are 33 de ani, cântă de la 14 ani, şi a lansat până acum nu mai puţin de 12 albume de succes. Printre acestea, şi “De la frate la soră” (2007), pe care l-a înregistrat împreună cu fratele ei, Săndel Mihai, album care a bătut record după record de vânzări, aducându-le celor doi un Disc de Platină şi unul de Diamant. “M-am născut într-o familie cu pasiune pentru muzică. În casa noastră era mereu deschis un aparat de radio, din care răsuna muzică de toate felurile. Toți membrii familiei mele, mama, tata şi ceilalți trei frați ai mei, cântau. Astfel, nu s-a mirat nimeni că şi eu, mezina familiei, voiam să fiu, de mică, pe scenă”, se confesa ea.

În cei peste 19 ani de carieră, Andra a lansat o mulţime de hituri şi a câştigat nenumărate premii, precum cele pentru: “Cea mai bună voce feminină” și “Cea mai bună piesă pop”, din cadrul Galei Premiilor Muzicale Radio din 2018, sau “Cea mai bună artistă” în 2014 şi 2016, la “MTV Europe Music Awards România”. Încurajată de succes, Andra a pus în scenă, în decursul anilor, mai multe spectacole elaborate: “Tradițional”, “Aievea” sau “Iubirea schimbă tot”, care s-au desfăşurat cu casa închisă, având un mare succes.

Anul acesta, Andra este gata să pună în scenă o nouă superproducție – «Pasion», un show de muzică latino, ce va conține momente artistice inedite și “super invitați surpriză”.

Apetitul către acest stil muzical i-a fost deschis artistei de colaborările ei internaţionale cu David Bisbal (deținător a mai multor premii “Latin Grammy”), cu Pachanga, Descemer Bueno și, nu în ultimul rând, cu Enrigue Iglesias, unul din superstarurile momentului în industria muzicii latino, supranumit “Regele Muzicii Pop-Latino”.

Andra programase iniţial doar un concert pentru data de 5 aprilie, dar Sala Palatului s-a dovedit din nou neîncăpătoare pentru cei care doresc s-o asculte, aşa că a adăugat încă un spectacol: “Dragii mei, vă aștept cu super show-ul «Pasion», la Sala Palatului, și pe 4 aprilie! Sunt foarte fericită că biletele s-au epuizat și am mare noroc că pot să vă ofer încă o zi de muzică, dans și pasiune! Așadar, fanilor mei care nu au cumpărat încă bilete, dar își doresc să vadă live acest spectacol, le transmit acum că mai au o șansă, ultima de altfel, și sper să profite de ea! Ne vedem la Sala Palatului, cu super atmosferă și super invitați!”, scria artista pe pagina de Facebook.

Până atunci, Andra îşi face datoria de jurat într-un nou sezon din show-ul “Românii au talent”, dar şi-a mai găsit timp ca pe 19 februarie a.c, să lanseze și un nou single, “Vina mea”, care a fost vizualizat deja de peste 4,8 milioane de oameni, şi asta în doar două săptămâni de la lansare. Melodia este oferită… “Celor care au iubit dar au fost dezamăgiți. Celor care au făcut tot ce au putut pentru o relație, dar nu a fost suficient. Celor care încă nu s-au vindecat, dar încă mai speră. Vor reuși într-o zi să iubească din nou. Pentru voi este! «Vina mea»!”, spunea Andra.

(Mai găsiţi bilete pentru spectacolul din 4 aprilie, în reţeaua Eventim sau la casieria Sălii Palatului. Au preţuri cuprinse între 69 lei, la categoria a III-a, şi 249 lei, la categoria Premium. În cazul amânării spectacolelor, biletele achiziţionate rămân valabile pentru o altă dată, ce va fi anunţată ulterior.)

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian