Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Cum să ne ferim de obezitate în pandemie?

Pandemia cu coronavirus produce și o pan­demie de… obezitate! Populația planetei e în mare parte izolată la domiciliu, cu acces continuu la alimente și cu efort fizic minimal. Înainte, peste două miliarde de oameni erau supra­pon­derali și 700 de milioane erau obezi. Acum, e greu de estimat cu cât a explodat statistica. Totuși, într-un sondaj publicat pe internet, peste 60% dintre ro­mâni declară că s-au îngrășat în pandemie. Cum putem tre­ce peste această problemă? Aflăm de la colaboratoarea revistei noastre d-na dr. CRISTINA NEGRU, mem­bru al echipei științifice DVR Pharm.

– Doamnă doctor, putem slăbi atunci când stăm în casă?

– Personal, de când sunt obligată să lucrez de acasă, am slăbit mai mult de 3 kilograme. Și aceas­ta, deoarece am avut timp să-mi iau consecvent tratamentul cu KG-Slim și cu fibre alimentare. În plus, am reușit să am un program de mese foarte regulat, și chiar să-mi aloc timp pentru exerciții fizice, de care n-aveam vreme înainte de pandemie.

– Mulți oameni se confruntă, din cauza seden­tarismului impus, cu creșteri de greutate. Cum am putea inversa această tendință?

Dr. Cristina Negru

– Primul pas este să nu fim victime, ci oameni hotărâți. Statul acasă poate fi o povară pentru toți cei care avem probleme de greutate. Totuși, eu am făcut un lucru mic, dar cu efect puternic: chiar mi-am propus să slăbesc! De fapt, mi-am spus cu toată forța: De azi voi slăbi!

– Sună convingător, însă dacă cineva doar își va propune să slăbească, nu cred că e suficient.

– Hotărârea este primul pas. Al doilea este să ne demonstrăm că într-adevăr putem slăbi. Eu am folosit, în acest scop, “regula celor două kilo­grame”. Am învățat de la pacienții mei un lucru im­portant: că, odată ce scapă de primele două kilo­grame în exces, oamenii capătă încredere în forțele proprii. Apoi, slăbitul vine de la sine…

– Practic, cum reușim să dăm jos primele două kilograme?

– La vremuri de stat în casă, cel mai simplu obținem acest lucru folosind suplimente deto­xifiante. Eu, așa cum am spus, folosesc produsul KG-SLIM. Efectul drenor al acestui produs este foarte puternic. De aceea, cura trebuie începută cu prudență. În primele trei zile, se ia o singură capsulă pe zi. Se crește ulterior doza, progresiv, până la 3-4 capsule pe zi. Creșterea numărului de capsule se face în funcție de tranzitul intestinal, micșorând doza atunci când tranzitul este prea accelerat.

– Și la ce scăderi în greutate trebuie să se aștepte cei care consumă KG-Slim?

– În mod paradoxal, cu cât cineva este mai cor­polent, cu atât scade în greutate mai mult. Un pa­cient care are 30 de kilograme în plus poate da jos chiar și 5-6 kilograme în zece zile. Asta, în vreme ce o persoană cu doar 10 kilograme peste normal va slăbi 1,5-2 kilograme în aceeași perioadă de timp.

– KG-Slim dă rezultate în cazul tuturor celor care-l consumă?

– Nu, niciun medicament nu are același efect la toți cei tratați. Există, de exemplu, o categorie de pacienți supraponderali care suferă de constipație cronică. În cazul lor este de preferat produsul ALOE-COMPLEX – un amestec de Aloe ferox, Aloe vera și minerale naturale.

– Cum continuă cura de slăbire, odată ce am pierdut cele două kilograme “magice”?

– Cu credință în reușită! Succesele, chiar și mici, în programul de scădere în greutate, schimbă regimul de funcționare al sistemului nervos. Când observăm acest lucru pe cântar și ne bucurăm că am slăbit chiar și jumătate de kilogram, creierul începe să lucreze în favoarea noastră. Sentimentul reușitei declanșează secreția de dopamină, numită și hormonul fericirii. În acest moment, putem pune laolaltă cele trei elemente esențiale ale slăbitului: plantele medicinale, alimentația corectă și efortul fizic. Plantele medicinale trebuie să meargă mereu în tandem cu dieta. KG-SLIM conține extract de Gymnema, o plantă care scade puternic apetitul de dulciuri. Apoi, la fiecare masă (care trebuie delimi­tată strict, recomandăm produsul DVR-SILUETĂ. Acesta reduce simțitor porțiile de hrană.

– Cum poate să re­du­că un medicament can­ti­tatea de mâncare pe ca­re o consumăm la o masă?

– Cu ajutorul fibre­lor vegetale – substanțe ne­digerabile, care își mă­resc de zece ori volu­mul în stomac, creând rapid senzația de sație­tate. Pe lângă fibre, DVR SI­LU­ETĂ con­ți­ne o inovație absolută: uleiuri esen­țiale cu efect de reglare a apetitului. Esențele de bergamotă de Italia, por­tocal dulce și lavandă ac­ționează asupra siste­mului ner­vos, cu efecte calmante și de reducere a poftei de mâncare.

– Foarte interesant acest mecanism! Totuși, se poate slăbi stând în casă, fără să facem niciun efort?

– Într-o anumită măsură, da. Produse laxative cum ar fi ALOE COMPLEX accelerează tranzitul intestinal, astfel încât să nu putem asimila prea multă hrană. Apoi, porția de alimente poate fi re­dusă mult cu DVR SILUETĂ și cu un regim de mese foarte regulat. Există însă o problemă majoră: slăbitul doar cu plante și dietă nu este suficient pentru starea noastră generală de sănătate… Trebuie și mișcare, neapărat!

– Cum să te miști, când ești izolat la domiciliu de restricțiile impuse de starea de urgență sanitară?

– Se poate face, foarte bine, gimnastică la do­miciliu: genuflexiunile, exercițiile abdominale sau lucrul cu greutăți se pot face și acasă, nu nea­părat la sala de sport. Cele mai bune rezultate se obțin făcând seturi de exerciții de doar 10 minute, dar de trei ori pe zi. Statul în casă ne dă avantajul că avem tot timpul din lume pentru a executa aces­te exer­ciții.

– Totuși, cele 10 minute de exerciții înseamnă, la intensitate mare, doar 70 de calorii arse. Cât două pătrățele de ciocolată…

– Da, dar dacă facem exercițiile de trei ori pe zi, scăpăm de 210 kilocalorii. Iar exercițiul fizic are două funcții importante: ne menține ridicat nivelul de dopamină în creier, motivându-ne să con­­tinuăm cura, și ne transformă grăsimea în mușchi, dând corpului un aspect estetic.

– Ce pot face cei care s-au obișnuit să facă față stresului mâncând?

– Nivelul de stres scade atunci când observăm că putem slăbi, inclusiv cu plante. La fel, exerci­țiile fizice, repetate zi de zi, reduc puternic stresul. Problema este când stresul cronicizat se transformă în depresie! În aceste cazuri, recomand o cură de patru săptămâni cu capsule de SUNĂTOARE CU MAGNEZIU, care au efecte uimitoare de scădere a suferinței emoționale. Mai mult, au efect mobili­zator fizic și psihic, ajutând la începerea și men­ținerea curei de slăbire și a exercițiilor fizice.

– Ce soluții există pentru persoanele cu in­somnie, care consumă alimente mai ales seara și noaptea, când se trezesc?

– Extractul de GRIFFONIA are un efect som­nifer blând. De asemenea, scade puternic pofta de mâncare, mai ales la persoanele neliniștite, îngrijo­rate. Pentru a reduce apetitul nocturn și a scăpa de insomnie, mai este important un lucru: cu 3-4 ore înainte de culcare, să nu ne mai uităm la televi­zor, pe calculator, tabletă sau te­lefon.

– Credeți că televi­zo­rul, rețelele de socia­lizare sau jocurile pe calculator sunt respon­sabile de obe­zitatea pro­dusă de mân­catul noc­turn?

– De multe ori, da. Pentru că ele obosesc foar­te mult creierul și îl lasă fără resurse de a-și crea bucurii. Este un sen­timent de secătuire ce provoacă un deficit de dopamină enorm, com­pensat de cei mai mulți cu mâncare în exces.

– O ultimă întrebare: se poate slăbi fără su­fe­rința privării de mâncare?

– Da, în mare măsură. Mai ales dacă știm să ne bucurăm de fiecare scădere în greutate, oricât de mică, dar și de clipele de mulțumire de după ce ne-am făcut exercițiile fizice. Apoi, remedii pre­cum GRIFFONIA sau SUNĂTOARE CU MAG­NE­ZIU reduc incredibil de mult stresul unei cure de slăbire. Vă spun din experiență: suferința din tim­­pul curei de slăbire nu se poate compara cu bu­curia din momentul reușitei!

D-na dr. CRISTINA NEGRU poate fi contactată prin sms, la telefoanele 0736.658.646 sau 0744.765.410. La aceleași numere pot fi comandate și produsele prezentate în acest articol.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian