Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Frumusețe cu plante

Foto: Shutterstock

Peeling cu frunze de mesteacăn

Ingrediente: 1 lingură cu frunze tinere de mesteacăn, uscate, 1 lin­gură cu zahăr tos, 1 lingură cu cafea măcinată, ulei de măsline.

Mod de preparare și utilizare: Fre­cați într-un mojar frunzele de mestea­căn, zahărul și cafeaua, adăugând treptat uleiul de măsline, pentru a obține o pastă vâscoasă. Aplicați-o pe brațe și picioare, întinzând-o cu miș­cări circulare.

Baie aromată cu flori

Ingrediente: 2 linguri cu fulgi de ovăz, 2 linguri cu flori de câmp și ierburi uscate (ex. cimbrișor, lumâ­nărică, margarete, clopoței, trifoi roșu, crețișoară, salvie), 2 linguri cu lapte condensat, o pânză de bumbac (20 x 20 cm), o bucată de sfoară.

Cum se procedează: – Amestecați componentele uscate, așezați-le în mijlocul pătratului de pânză, uniți-i colțurile și legați-le cu sfoară. Ați făcut astfel un săculeț. – Atârnați să­cu­lețul în așa fel, încât să stea cu­fun­dat în apa din cadă – și bucurați-vă de o baie relaxantă. La sfârșit, presați-l și masați-vă pielea cu el. – Faceți un duș scurt, îmbrăcați-vă cu haine leje­re și odihniți-vă, așezați comod pe ca­napea.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian