Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Zodiac: Săptămâna 5-11 februarie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Luna în descreștere ne ajută să ne organizăm și să consolidăm proiectele începute înainte de 28 fe­bruarie. Odată ce acestea vor fi puse la punct, ne pu­tem aștepta ca Luna nouă de joi să ne ascută intuiția, inspirându-ne să începem lucruri noi. În Vărsător se gă­sesc deocamdată cinci planete: Soarele, Mercur (retrograd), Venus, Jupiter și Saturn. Ele vor ajunge șase la număr miercuri, când li se va adăuga și Luna. Iar cireașa de pe tort o constituie faptul că joi, Luna no­uă se va petrece în această zodie supra-aglo­me­rată. Toate activitățile noastre sociale câștigă o sem­ni­ficație mult mai profundă decât înainte. Ne putem am­bala ușor într-o cauză, cum ar fi protecția mediu­lui. Nevoia de a acționa în grup se accentuează. Ne-ar fi de folos să ne gândim din timp la ce înseamnă pen­tru noi implicare socială, căror grupuri sau orga­ni­zații dorim să ne alăturăm și la ce prietenii sau or­ga­nizații am putea renunța. O activitate utilă în preajma acestei Luni noi ar fi să luăm din urmă și să exa­mi­năm micile servicii pe care le-am făcut pentru anu­miți prieteni și să vedem în ce măsură aceștia au știut să ni le întoarcă.

Semnele cardinale:

BERBECII care stau cu urechile ciulite, de preferință la niște conversații informale dintre colegi, ar putea obține informații relevante, care i-ar putea ajuta chiar să câștige niște bani în plus. Vedeți-vă cu prietenii până miercuri, mai puțin joi seara.

RACII contemplă, fie o extindere a unor afaceri, fie se luptă cu o dilemă. Aceasta constă cel mai probabil într-o atracție bruscă și irezistibilă față de cineva cu care până recent ați avut doar sentimente de prietenie. N-ar fi indicat să vă aruncați în așa ceva joi.

BALANŢELE traversează o perioadă de mare creativitate. Problema e că vă ten­tea­ză multe direcții de exprimare. Poate fi vorba și despre faptul că vă puteți trezi cu mulți în­drăgostiți la picioare. Unii din trecut. Ori copiii vă pot oferi satisfacții, cu prețul unor mari eforturi.

CAPRICORNII se deschid mental unor noi modalități de a-și crește veniturile di­recte. Dar pentru că Mercur este în mișca­re retrogradă, mai aveți rezerve. În plus, s-ar putea să nu fiți foarte conștienți de felul în care unele abilități ale dvs. ar putea deveni surse de câștig.

Semnele fixe:

TAURII se resimt mai puțin în urma prezenței unui Marte supărat în semnul lor, ceea ce se reflectă în mod pozitiv în relații. Aceia dintre dvs. care cochetează de o bună vreme cu o schimbare profesională ar putea câștiga claritatea necesară după Luna nouă de joi.

LEILOR nu le mai sare muștarul când îi mustră șefii. Mă rog, vă mai vine să bom­băniți. Majoritatea activităților din această perioadă sunt inițiate de partenerul dvs. de cuplu sau de afaceri. Unele pot deveni repetitive, dar după Luna nouă, veți putea face un triaj.

SCORPIONII au mai puțină bătaie de cap cu partenerul. În schimb, aveți o groa­ză de lucruri de pus la punct acasă. Aces­tea pot viza gospodăria, relațiile de familie ori am­bele. Dacă aveți de făcut reparații, chiar dintre cele capitale, acum e momentul potrivit.

VĂRSĂTORII nu știu ce să facă mai întâi. Sunt lucruri lăsate neterminate cam cu trei luni în urmă, care, iată, trebuie să fie duse la bun sfârșit. Asta vă încurcă, deoarece puteți fi absorbiți de planuri de viitor de anvergură. După Luna nouă, devine posibilă o selecție.

Semnele mutabile:

GEMENILOR le bate vântul în pânze. Mai ales în situația în care ați făcut de­mersuri pentru a face studii sau călătorii în străinătate iar acestea au trebuit amânate, puteți reveni acum asupra acestora cu șanse de succes.

FECIOARELE trebuie să se hotărască: ori să regândească și să reorganizeze lu­cru­rile de la serviciu împreună cu cola­bo­ratorii, ori să se concentreze asupra unor proiecte aflate într-un dinamism maxim. E imposibil să le fa­ceți pe amândouă și să și iasă așa cum vă doriți.

SĂGETĂTORII primesc sprijin din par­tea parte­ne­rului de cuplu sau de afaceri. Sau poate fi vorba despre oferte de ajutor din partea celor din anturajul dvs., într-un proiect de grup pe care nu este exclus să îl fi inițiat dvs.

PEŞTII trec prin multe frământări. Dar nu e vorba despre emoții negative, ci despre faptul că simțiți că viața dvs. se va schim­ba. Pe de-o parte vă doriți schimbări, pe de alta, aveți și rețineri. După Luna nouă de joi, vă mai limpeziți.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian