Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 19-25 martie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

La mulți ani! Nu vă mirați de urare, pentru că, as­tronomic și astrologic vorbind, noul an începe oda­tă cu intrarea Soarelui în Berbec. Acesta este mo­tivul pentru care Berbecul este prima zodie. Echi­nocțiul de primăvară – adică începutul natural al anului – se produce duminică. De abia acum lăsăm în urmă un an deosebit de turbulent și obositor, cum a fost cel care s-a găsit sub stăpânirea Lunii. Aceas­ta cedează frâiele puterii lui Saturn, organizator de ex­cepție, chemat să facă ordine și disciplină în de­gringolada de acum. Pe parcursul întregului an, Sa­turn traversează zodia Vărsătorului, care guver­nea­ză și poporul nostru. Este o poziție propice pentru el, fiindcă el este unul dintre guvernatorii acestei zodii. Un alt aspect promițător este faptul că noul an astro­logic debutează sub influența unei conjuncții Soare-Venus. Soarele reprezintă în mod tradițional auto­ritatea și felul în care se manifestă ea, în timp ce mi­cul benefic Venus descrie o față prietenoasă, cre­ativă și binevoitoare a autorității. Conjuncția Soare-Venus ne ajută pe fiecare dintre noi, care dorește să înceapă ceva nou sau să obțină ceva de la au­torități, să primească sprijinul sau rezol­varea pe care și-o dorește.

Semnele cardinale:

BERBECII zbârnâie. Nu aveți doar im­pulsul de a vă apuca de treabă construind ceva nou, dar acest nou poate reprezenta și o dezvoltare a unor calități, care vă face o reală plăcere. Luni, mai ales, puteți lua decizii care se disting atât prin fermitate, cât și prin eleganță.

RACII pregătesc o schimbare de abor­dare din punct de vedere profesional. Sau șefii își schimbă în bine atitudinea față de dvs. Altă veste bună este că din punct de vedere financiar puteți porni de la niște resurse pe care reușiți să le valorificați într-o manieră optimă.

BALANŢELE sunt avantajate de as­pec­tul pozitiv dintre Marte și Saturn, care se află tot în semne de aer. Aceștia vă acti­vează atât nevoia de acțiune, cât și simțul practic, aju­tându-vă să rezolvați probleme restante.

CAPRICORNII se motivează să se apu­ce de niște chestiuni legate de casă sau familie. Poate fi vorba despre o mutare, o achiziție, posibil legată de schimbări în com­ponența familială. Felul în care v-ați făcut so­cotelile bănești se dovedește util.

Semnele fixe:

TAURII au nevoie de puțină grijă în ceea ce privește sănătatea. E bine să vă odihniți și să vă răsfățați un pic. Nu lăsați bârfele pe seama dvs. să vă afecteze, efectul lor va fi vremelnic și nesemnificativ.

LEII care își doresc, ca întotdeauna, să se facă remarcați, o pot face cu mai mare ușurință pe parcursul noului an astrologic. Există însă o condiție: să nu neglijați parte­nerul din pricina vizibilității pe care o cuceriți.

SCORPIONII beneficiază de un in­terval potrivit pentru a se îngriji de să­nă­tate și a-și îmbunătăți relațiile cu colabo­ratorii. Vă poate veni o idee grozavă legată de o in­vestiție făcută împreună cu cineva din familie, probabil o persoană vârstnică.

VĂRSĂTORII au planuri foarte clare pentru viitor, problema e că ar putea să fie destul de rigizi în concepțiile lor. Noroc că în această perioadă vă vin în întâmpinare tot felul de persoane creative, care vă flexibilizează. Ieșirile cu cei din anturaj se dovedesc inspiraționale.

Semnele mutabile:

GEMENII, influențați de energicul Mar­te, au nevoie să se asocieze cu cineva cu experiență pentru a-și fructifica ideile. Persoana nu va fi greu de găsit. Poate fi chiar un mentor al dvs. Prietenii vor putea contribui la rândul lor la succesul noului dvs. proiect.

FECIOARELE, îmboldite de un șef des­tul de exigent, vor putea găsi soluții efi­ciente unor probleme profesionale. Echipa dvs. devine închegată și performantă.

SĂGETĂTORII, iritați de momentele în care par­tenerul își exprimă cam radical autoritatea, nu pot nega însă faptul că, dându-le ascul­tare, obțin rezultate foarte bune. Au­tori­tatea dvs. personală se poate manifesta în schimb în domeniul studiilor sau al cunoștințelor.

PEŞTII au parte de un weekend deosebit de plăcut, în care patru planete întrunite în semnul lor îi fac să se relaxeze, atât pe ei, cât și pe cei din jur. De luni încolo se pot ivi opor­tunități noi de câștig, legate sau nu de ceea ce faceți deja. Fiți deschiși la eventuale colaborări.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian