Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 16-22 aprilie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

– Sfârșitul de săptămână nu este unul tocmai plă­cut: excursiile sunt însoțite de riscuri, după cum ne spune aspectul dur dintre Marte și Pluton. Poate fi vorba de pericol de accidente ori de cel al pier­derii unei sume semnificative de bani în condiții de stres. E preferabil să petrecem un weekend liniștit, cu cei din familie. Persoanele care nu au simțit până acum plăcerea zilelor de primăvară încep să o facă odată cu intrarea lui Venus în zodia Taurului. În inimile noastre se vor trezi sentimente tandre. În plus, Venus este și o planetă a bunăstării, aju­tându-ne inclusiv din punct de vedere financiar. Iar pentru că luni i se alătură și priceputul comer­ciant Mercur, începe o perioadă deosebit de propice pen­tru a negocia și încheia contracte. Legăturile amo­roase care încep acum sunt caracterizate și de o bu­nă comunicare mentală, nu doar de o simplă atracție fizică –

Semnele cardinale:

BERBECII doresc mult să iasă prin îm­prejurimi, de preferință cu gașca, dar asta n-ar fi o idee bună, deoarece se poate lăsa cu conflicte sau accidente. Vă e mai de folos să vă ur­măriți interesele bănești sau, dacă sunteți amo­re­zați, să faceți un cadou inspirat.

RACII care nu se înțeleg prea grozav cu partenerul de cuplu sau de afaceri se pot trezi cu dureri serioase de cap (la propriu) pe final de săptămână. Duminică și luni, stomacul poate reacționa urât. Noroc cu prietenii dvs., care nu doar vă îngrijesc, ci vă și răsfață.

BALANȚELE aflate într-o călătorie au nevoie de mare atenție la volan sau în interacțiunea cu membrii familiei, alături de care călătoresc. Încercați să vă păstrați calmul dacă aveți examene. Partea de relaxare vine dintr-o reușită în afaceri sau un episod pasional.

CAPRICORNII, care nu uită ușor ofen­sele, pot reacționa necruțător dacă (mai) sunt agresați. Dacă vă simțiți în stare să puneți la punct lucrurile cu calm e bine, dacă nu, e de preferat să vă stăpâniți. Persoana iubită sau copiii vă vor ajuta să vă liniștiți.

Semnele fixe:

TAURII se simt din ce în ce mai bine în pielea lor. Având nu mai puțin de trei planete în semnul dvs., de marți, dispuneți de o combinație de energie, farmec și inteligență. Cineva vă poate călca rău pe nervi la sfârșit de săptămână, pe tema unui drum sau a unor bani.

LEII au nevoie de discernământ cu pri­vire la acțiunile de grup la care parti­ci­pă sâmbătă și duminică. Se poate ca cine­va care dă tonul să vă determine să vă fa­ceți duș­mani. Șefii vă apreciază atât crea­tivitatea, cât și felul în care vă prezentați proiectele. E posibilă o promo­vare.

SCORPIONII iau avânt cu privire la un proiect, care ar trebui finalizat până pe 27, când Luna plină se întâmplă în semnul lor. Până atunci însă aveți de evitat atât condusul în forță, cât și impulsivitatea în privința banilor. Parte­ne­rul vă oferă susținerea și afecțiunea dorită.

VĂRSĂTORII au tendința de a impu­ne altora standarde la fel de ridicate cum și le impun sieși. Unii s-ar putea să în­cea­pă să vă dușmănească din cauza asta. Fiți cât se poate de atenți la volan, în weekend. Cele mai plăcute momente sunt alături de familie.

Semnele mutabile:

GEMENII sar în sus la cea mai mică provocare, în special sâmbătă și duminică. Singurele persoane impresionate pozitiv sunt cele care nu disting reacțiile nervoase de cele curajoase. Pe dvs. ar putea să vă coste însă, la pro­priu, niște bani. Din fericire, aveți spatele acoperit.

FECIOARELE se fac remarcate prin ceea ce știu, sau reușesc să lege noi prie­tenii în timp ce călătoresc. S-ar putea ca una dintre aceste prietenii să nu fie tocmai nevi­no­vată, spre nemulțumirea partenerului. Șefii dvs. pot respinge categoric un proiect la care țineți mult.

SĂGETĂTORII riscă să se ia la harță se­rios cu partenerul de cuplu sau de afaceri. Sâmbătă și duminică sunt zilele cele mai periculoase din acest punct de vedere. Fiți împă­ciui­tori. Colegii vă apreciază competența și colegia­li­tatea mai mult decât credeți.

PEȘTII ar face bine să evite întrunirile de familie sâmbătă și duminică, dacă nu do­resc să se confrunte cu un bărbat domi­na­tor și agresiv. Toleranța dvs. va primi cu­ve­nita apre­ciere mai încolo. Deplasările zilnice și întâlnirile cu prietenii sunt deosebit de reușite.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian