Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Secretele regenerării organismului

– Sfaturi de la specialiștii DVR-Pharm –

Foto: Shutterstock

Corpul, la fel ca și psihicul uman, are o armă secretă împotriva bolilor: regene­rarea. Fiecare celulă a corpului nostru ascunde în ea resurse nebănuite de refacere a sănătății. Iar plantele medi­cinale, puse în lumina științei, pot descătușa potențialul auto­vindecător al ființei umane, uneori în situații ce par fără rezol­vare. Despre micile mi­racole și secrete ale rege­neră­rii fizice, mentale și emoțio­nale vorbim cu d-na dr. Cris­tina Negru, membru al echi­pei științifice DVR-Pharm.

„Unul din trei infectați cu Covid s-a confruntat cu anxietate și atacuri de panică”

– Conform estimărilor, valul patru al epide­miei de SARS-CoV-2 se apropie. Până atunci, zeci de mii de persoane care au trecut deja prin Covid-19 au nevoie de recuperare. Există soluții naturale în acest sens?

– Pacienții care au ne­voie de recuperare după boa­la Covid pot beneficia, deo­camdată, doar de soluții natu­rale. Sute de oameni au apelat la reme­diile DVR-Pharm, pentru recupera­rea respiratorie, cardia­că, nervoasă și mai ales psihică, după ce au tre­cut prin această boală.

– Să înțelegem că și psi­hicul e afectat de Covid-19?

Dr. Cristina Negru

– Conform studiilor me­di­cale recente, unul din trei in­fectați simp­tomatici s-a con­frun­tat cu anxietate și atacuri de panică, chiar și la nouă luni du­pă boală. La acești pacienți am obținut ameliorări rapide cu pro­dusele Griffonia Extract și Ash­wagandha cu Magneziu, admi­nis­trate în combinație. După câteva săptămâni de cură, pacienții au relatat reducerea intensității și frecvenței atacurilor de panică. De asemenea, som­nul lor s-a îmbunătățit foarte mult, aceasta fiind o condiție absolut nece­sară pentru regenerarea și reechilibrarea psihică.

– Cele mai mari probleme legate de post-Covid sunt de natură respiratorie. Cum se pot recupera?

– Am exemplul unei doamne din Brașov, ex­ternată după ce s-a „vindecat” de Coronavirus. Ea se confrunta cu accese de tuse incontrolabile și in­to­leranță la efort severă – după câțiva pași, simțea că se sufocă. Contra tusei, a luat Siropul TELOM-R, care i-a rărit din prima zi de administrare acce­sele de tuse, așa încât să poată dormi. Apoi, după două luni de cură cu capsulele „TELOM-R Respirator”, capacitatea respiratorie i-a crescut, ritmul respira­tor s-a rărit și a putut din nou să facă efort fizic.

– Dar sistemul nervos se mai poate regenera?

– Post-Covid-19, am avut foarte multe cazuri de afectare a nervului olfactiv, cu tulburări de miros, dar și cu tulburări de echilibru sau orientare. Un exemplu concludent este cazul unei doamne de 45 de ani, chelneriță, care după boală nu putea munci, întrucât uneori nu nimerea nici drumul spre bucătăria restaurantului. I-am recomandat „TE­LOM-R Cerebral”, un produs care stimulează circulația la nivelul creierului și ajută la refacerea scoarței cerebrale. Efectele au fost neașteptat de bune, și nu doar în sechelele post-Covid, ci și în cazul persoanelor cu deficiențe circulatorii la nivelul creierului, produse de vârstă.

– Pot fi ajutați cu acest produs și suferinzii de boli cardiovasculare, care au probleme de iri­gare a sistemului nervos central?

– De curând, un client ne-a relatat cazul soacrei sale, în vârstă de 87 de ani, care a luat un produs pe bază de păducel, ginkgo și astragalus, numit „TE­LOM-R Cardiovascular”. Doamna suferea de ste­noză de valvă mitrală, hipertensiune și avea o deficiență circulatorie la nivelul creierului. Amețea des, avea tulburări de echilibru și uneori cădea, fiind aproape imobilizată la pat. După doar câteva zile de administrare, a putut să-și facă singură tre­burile casnice și chiar să se aplece pentru a se lega la șire­turi, fără a ameți deloc. După câteva săptă­mâni de cură, i s-a stabilizat și tensiunea arterială, care inițial era foarte fluctuan­tă. În acest timp, a luat și tra­tamentul medicamentos pre­scris de me­dicul cardiolog, fără a exista nicio interacțiune ne­gativă, din contră!

– Aveți rezultate și în ca­zuri grave, cum ar fi recu­perarea după infarct sau după accident vascular cerebral?

– Gama TELOM-R a fost gândită din start pen­tru reîn­tinerirea organismului și pentru refacerea funcțiilor sale. Din acest mo­tiv, chiar și persoanele în vâr­stă care au suferit un pre­infarct sau in­farct, răspund foarte bine la „TELOM-R Cardio­vas­cular”. Avem cazul unei doamne de 65 de ani, care, după infarct și spita­lizare, practic nu mai pu­tea să meargă, se simțea mereu slăbită și deprimată. Stătea de două luni acasă în pat și aproape nu se mai ridica. Fiica sa i-a dat zilnic câte patru capsule de „TELOM-R Cardiovascular”, împreună cu alte patru lingurițe de „Lăptișor de Matcă în Miere 30%”. Rezultatul a fost ui­mitor: după o săptămână de cură, deja a început să meargă prin casă și să facă mici treburi gospo­dărești. După o lună și jumătate de cură neîntrerup­tă, putea merge singură la cumpărături. Examenul cardiologic i-a ieșit foarte bine, iar medicul a fost de-a dreptul uimit de progresele sale.

– Există și produse care ajută în recuperarea post-accident vascular?

– Inițial, a existat un singur produs, numit sim­plu TELOM-R. Acesta s-a transformat într-o ga­mă de 24 de produse, cu diverse recomandări, ca urmare a unor vindecări spectaculoase. Iar vin­de­cări spectaculoase au avut și unii pacienți cu acci­dent vascular cerebral! Acum cinci ani, am studiat cazul unui fost cadru militar care, la 59 de ani, a su­ferit un AVC care nu l-a ucis, dar l-a lăsat cu un grad sever de invaliditate. Nu putea articula cuvintele clar, când mergea își târâia un picior, iar peste toate s-a ales și cu o depresie severă. După o lună de tratament cu TELOM-R, a început să vor­bească din ce în ce mai bine, iar soția lui a fost uluită când l-a auzit râzând, de unde nu mai zâm­bise de dinainte de AVC. După trei luni mer­gea normal – el nici măcar nu a observat, prietenii atră­gându-i atenția că nu-și mai târâie piciorul. Acum, domnul respectiv este cât se poate de activ și energic, luându-și chiar serviciu cu program de opt ore. Datorită unor pacienți ca el am făcut pro­dusele „TELOM-R Cerebral” și „TELOM-R Rege­ne­rare”, pe care le folosim cu succes în aces­te cazuri de recuperare după AVC.

– Pentru că tot vorbiți de persoanele vârst­nice, până unde poate merge regenerarea în domeniul articular?

– În sfera afecțiunilor reumatice, lucrurile sunt foarte complexe și, uneori, mai greu de înțeles chiar și de către medici. Cele mai rapide rezultate le-am obținut în bolile articulare, cu o componentă autoimună pronunțată. Prin prisma rezultatelor se poate ca, pe termen lung, plantele medicinale din formulele noastre să aibă efecte antiinflamatoare și de reglaj imunitar mai bune decât medicația alopată. Avem mai multe paciente cu poliartrită reumatoidă, cu vârste între 70 și 90 de ani, care și-au recuperat capacitatea de deplasare, după tra­tamentul cu „TELOM-R Articular” și „TELOM-R Imunomod”. Interesant e că mulți dintre pacienții tratați cu această combinație și-au îmbunătățit au­zul, probabil datorită efectului antiinflamator pu­ternic al acestor produse.

– E posibil să fie recuperat auzul la vârste atât de înaintate?

– Nu în orice situații, ci doar în cele în care hi­po­acuzia este produsă de o inflamație severă. Avem cazul unei doamne de 80 de ani, care suferea de tinitus – auzea mereu un țiuit persistent și sunete în urechi, lucru care o deprima teribil. În plus, avea amețeli și se deplasa tot mai greu, așa încât nu-și mai putea face plimbările zilnice cu fiica sa. Aceas­ta i-a administrat „TELOM-R Articular” și „TE­LOM-R Imunomod”, pentru problemele articulare, dar efectul neașteptat a fost că i s-a estompat într-o săptămână tinitusul, până aproape de dispariție. Și amețelile s-au redus, iar capacitatea de deplasare și-a recuperat-o suficient cât să-și reia plimbările.

– Există și soluții contra așa-numitelor reu­matisme de uzură, produse de suprasolicitarea cartilajelor?

– În cazul osteoartritei, teoria spune că, odată ce țesutul cartilaginos din articulație este foarte uzat, nu se mai poate face nimic. Totuși, în ceea ce privește capacitatea de deplasare a pacienților cu osteoartrită, lucrurile sunt mai nuanțate. Avem ca­zurile unor persoane de 70-80 de ani, în cazul cărora se vede imagistic, la nivelul articulației, că aproape nu mai există deloc țesut elastic. Și totuși, după o cură cu „TELOM-R Articular” și „Lăptișor de matcă în miere 30%”, capacitatea de deplasare a pacientului crește considerabil, iar durerile sunt mult reduse. În aceste cazuri, administrarea în pa­ralel a capsulelor cu „Algă Calcaroasă” dă rezul­tate bune în timp. Este posibil ca reducerea in­fla­mației articulare și a senzației subiective de durere, dar și regenerarea psihică indusă de aceste produse să conducă la o anumită recuperare a capacității de deplasare. Cert este că, uneori, pacienții noștri reu­șesc lucruri imposibile. Și asta mă bucură enorm!

EDUARD COMAN

Produsele DVR-Pharm prezentate în acest articol pot fi comandate la tel. 0736/27.09.98

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian