Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Uimitoarea miere albastră și bolile „fără leac”

Mierea albastră nu este doar rezultatul muncii albinelor, ci și al cercetării știin­țifice, precum și al unei expe­riențe acumulate în zeci de ani. Numele oficial al mierii albastre este Apicol 12 Gamma, iar formula și rezultatele terapeutice ale acestui produs se leagă de d-na cercetător Ileana Te­lembici, despre care am mai scris în paginile revistei. La nici trei ani de la primul ar­ticol despre Apicol 12 Gam­ma, am reluat dialogul cu domnia sa, pentru a consemna re­zultatele de excepție obți­nute de sute de pacienți, copii, adulți și vârst­nici, care au fo­losit acest pro­dus împotriva unor boli consi­derate „fără leac”.

– Au trecut aproape trei ani de la prezentarea în paginile revistei a preparatului „Apicol 12 Gamma”. Ce rezultate ați obținut?

– În timpul care a trecut de la lansarea mierii albastre, acest produs ne-a depășit orice așteptare. Patologiile în care am obținut rezultate bune cu Apicol 12 Gamma sunt de ordinul sutelor – de la cancere și până la probleme autoimune sau cardio­vasculare. Totuși, am reușit să descoperim două elemente care unesc cazurile de vindecare între ele: sistemul nervos și sistemul imunitar. Principiile active din mierea albastră au un efect echi­librant uimitor asupra acestor două sisteme. Și ele acționează și în cazul copiilor.

– În ce afecțiuni pediatrice se reco­mandă „Apicol 12 Gamma”?

Ileana Telembici

– În orice afecțiune care are legătură cu sistemul nervos, dar și în tulburările de creș­tere sau de comportament. De curând, am avut cazul a doi frați, cu vârste de 4 și res­pec­tiv 6 ani, cu ADHD sever. Cei doi au fost crescuți, de foarte mici, cu tableta și cu jocu­rile electronice, devenind puțin sociabili, agre­sivi și dependenți de gadgetul de care nu mai voiau să se despartă. La inițiativa buni­cii, copiii au luat Apicol 12 Gamma, iar îm­bu­nătățirile au apărut după câteva săptămâni. Au început să doarmă mai bine, să fie mai puțin agi­tați și mai predispuși să se joace cu alți copii. După trei luni de cură, parcă sunt alți copii – cu chef de joacă pe afară, concentrați și liniștiți la gră­diniță, mult mai prietenoși. Cele mai bune rezultate le-am avut cu combinația dintre mierea albastră și lăptișorul de matcă 30%. Avem cazul unui băiețel de 5 ani, care, odată înscris la grădiniță, a fost diag­nosticat cu retard. Se exprima foarte greu, era ner­vos, tindea să fugă și chiar a mușcat doi colegi. Pă­rinții obser­vaseră problemele, dar au crezut că este ceva tran­zitoriu și că vor dispărea de la sine. Doar că timpul a trecut, a devenit și mai nervos, nu as­culta și era imposibil de integrat în colectiv. După ce a primit diagnosticul de retard, părinții au apelat la apifi­toterapie. Lua dimineața două lingurițe de lăptișor de matcă 20%, iar seara, două lingurițe de Apicol 12 Gamma. După primele săptămâni, deve­nise mai liniștit și mai ascultător, iar după trei luni, se putea juca în parc cu copiii. La ultimul consult, psihiatrul a afirmat că va putea fi integrat fără pro­bleme în grupa pregătitoare.

– În precedentul interviu, ați vorbit despre cazul unui băiețel cu autism, în vârstă de doi ani, care a obținut progrese uimitoare cu mierea al­bas­tră. Succesul s-a repetat?

– Da, în ultimul timp tot mai mulți părinți soli­cită acest produs pentru copiii cu acest tip de pa­tologie. Avem rezultate foarte bune cu combinația Apicol 12 Gamma + lăptișor de matcă în miere 30%. De curând am fost contactați de tatăl unei fetițe în vârstă de 4 ani. El a optat pentru o schemă de tratament în care i-a dat copilului, zilnic, două lingurițe de miere albastră și o linguriță de lăptișor de matcă în miere. După primele două luni de cură, au apărut primele efecte pozitive: copilul este mai atent, mai prezent, comunică mai frecvent și – cel mai important pentru părinți – este mult mai coe­rent decât înainte. În acest caz, părinții au mers în paralel cu medicația și apiterapia, rezultatele fiind foarte încurajatoare.

– Spuneți că „Apicol 12 Gamma” acționează și asupra sistemului imunitar. Aveți rezultate confirmate în acest domeniu?

– Tot mai multe, mai ales la bolnavii cu sechele post-Covid, care sunt foarte predispuși la infecții, alergii și boli autoimune. Am avut și cazuri de long-Covid (infecție SARS-CoV-2 care durează vreme de luni) care au răspuns foarte bine la terapia cu Apicol 12 Gamma și Imuno Forte. O doamnă de 50 de ani, care de două luni se confrunta cu tuse, dureri musculare, dureri de cap și senzații de sufo­care în somn, după două săptămâni de cură, în care a luat zilnic câte 4 lingurițe de Apicol 12 Gamma și Imuno Forte, simptomele s-au estompat și apoi au dispărut. Acum se simte foarte bine, i-a revenit capacitatea de efort, tonusul psihic și optimismul.

– Ce ne puteți spune despre efectele mierii albastre în bolile autoimune?

– Am să vă dau exemplul unei fetițe de patru ani cu poliartrită idiopatică, o afecțiune autoimună rară, care afectează grav articulațiile celor mici. Boala fetiței debutase la un an și câteva luni, iar mama, care era cadru medical, a încercat toate medicamentele alopate cunoscute. Unele dintre me­dicamente funcționau maximum câteva luni, după care nu mai aveau niciun efect. Este o fetiță foarte cuminte, care învățase de la mama ei cum să zdrobească între dinți un comprimat și să-l înghită fără să se înece, deși avea un gust îngrozitor. La 4 ani și câteva luni, înainte să înceapă cura cu Apicol 12 Gamma, boala se agravase atât de mult, încât copilul nu se mai putea ridica de jos nesprijinit.

– Și doar cu miere albastră ați rezolvat un caz atât de dificil?

– Vă spun sincer că i-am dat fetiței miere al­bastră, ca remediu de primă instanță, urmând ca în funcție de rezultate să creez, împreună cu mama sa, o altă schemă de tratament. Au trecut cinci luni de atunci, iar copilul se simte excelent și nu mai are nevoie de nicio altă intervenție. După trei săp­tămâni a început să se estompeze durerea și infla­mația de la nivelul genunchilor, dispărând șchio­pă­tatul. După două luni, nu mai avea nicio durere articulară și se mișca perfect normal. Acum, îi cere în fiecare zi mamei „medicamentul albastru, care o face bine”.

– „Apicol 12 Gamma” are cele mai bune re­zultate la copii?

– La copii și la persoanele de vârsta a treia, unde soluțiile medicale sunt mai puține, rezultatele produsului apicol sunt mai evidente. Dar adulții obțin și ei, rezultate pozitive, care mă surprind și pe mine… Anul trecut, un cunoscut i-a dat miere albastră și produsul Neuroreven surorii sale, care su­ferea de anxietate și insomnie. Rezultatele au fost foarte bune, doar că a mai apărut un efect la care nimeni nu se aștepta. Persoana respectivă su­fe­rea de la 16 ani de tremur esențial, o afecțiune ce face ca mâinile și, uneori, trunchiul și capul să aibă un tremur evident, accentuat în momentele de obo­seală sau tensiune. Ei bine, la 42 de ani, după o cură de trei luni cu aceste produse apicole, tremu­rul esențial a dispărut, fără să mai apară vreodată!

– Cum vă explicați că o afecțiune rămasă fără leac vreme de peste 20 de ani se poate vindeca în câteva luni?

– Cu toată onestitatea vă spun că sunt foarte multe cazuri în care nu găsim o explicație logică pentru efectele mierii albastre. Acum o lună, un prie­ten apropiat, specializat în contabilitate, care suferea de migrene de peste 30 de ani, m-a anunțat că, după ce a luat primul borcan de Apicol 12 Gam­ma, migrena i-a dispărut: „După 30 de ani și kilograme de calmante consumate în zadar, am avut prima săptămână fără migrenă!”. Era foarte fericit și surprins, la fel ca și noi!

Apoi, combinația Apicol 12 Gamma + Neuroreven dă rezultate uluitoare la vârstnicii cu probleme de memorie și comportament, apa­rent fără speranță. De curând, îngrijitoa­rea unei femei de 94 de ani ne-a spus că, după două luni de cură, doamna în vârstă vorbește din nou coerent, se deplasează fără probleme de orientare și se poate îngriji, măcar parțial, singură.

– Care este cazul care v-a emoționat cel mai mult?

– Cred că cele mai mari bucurii le am cu copiii care primesc o șansă la viață normală, cu mierea albastră și alte produse apicole. Apoi, poate și din cauza vârstei, care mă face solidară, trăiesc o emoție extraordinară când bolnavii cu Parkinson, cu Alzheimer sau cu accident vascular cerebral se simt mai bine. M-am bucurat enorm când o doam­nă bolnavă de Alzheimer și internată la azil, și-a amintit de soțul ei, putând vorbi coerent cu el, pri­ma dată după 6 luni. Dar și când câțiva pacienți cu Parkinson s-au putut hrăni, bea apă și încheia la haine singuri, după cura cu Apicol 12 Gamma și Neuroreven Plus. De fapt, fiecare vindecare este o bucurie!

EDUARD COMAN

Produsele din acest articol se pot comanda la tel. 0736.371.516 sau pe site-ul: www.apicolscience.ro

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian