Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Regimul Hollywood (I)

Foto: Dreamstime

O cărțulie apărută recent în A­me­rica face record de vân­zări. Se numește „Revolution” și cu­prinde re­țetele de slăbit ale celor mai cunoscute actrițe și cântărețe de la Hollywood. Pe câteva dintre ele vi le oferim spre în­cercare, în pre­mieră absolută.

CAMERON DIAZ – regimul „frunze verzi”

Cu câteva zile înainte de o apariție publică importantă, Ca­meron Diaz recurge la un regim bazat exclusiv pe frun­ze verzi: salată, varză, spa­nac… Sărace în calorii, umplu stomacul și diminuează sen­zația de foame.

DREW BARRYMORE – un truc anti-foame

Secretul ei de slă­bit: o caisă usca­tă, presărată cu o mig­dală dată pe ră­ză­toare. Cu doar 24 de ca­lorii, se fa­ce ast­fel plinul de e­ner­gie, iar fruc­­toza cai­­sei com­binată cu uleiul conținut în migdală ține de foame.

GWYNETH PALTROW – ceai de păpădie

Fană a infuziei amare de păpădie, pu­ternic diuretică și de­toxifiantă, in­ter­preta neuitată a Julietei bea 3 căni de ceai pe zi. Re­țetă: într-un litru de apă se pun la fiert, vre­me de 10 mi­nu­te, 25 g frun­ze uscate sau ră­dăcină de păpă­die.

JULIA ROBERTS – aromă de grepfruit

Studii serioase au do­vedit că ani­ma­lele că­­rora li s-a dat să res­pire esență aromată de grep­fruit, de trei ori pe zi, timp de 15 mi­nu­te, au avut ten­­din­ța să mă­nân­ce mai puțin ca de obicei.

MICHELLE PFEIFFER – farfurie albastră

Este o modă des­tul de răspândită la Holly­wood. Stu­dii re­­cente au de­mon­­strat că persoa­nele care mă­­nân­că în far­furii de cu­loa­re al­bas­tră își re­duc în mod na­tural por­ți­ile de mân­care… Efi­­ci­ența e și mai mare dacă far­fu­riile sunt de di­men­siune redusă.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian