Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Primăvara muzicală vine cu nume mari: THE MOTANS și ȘTEFAN BĂNICĂ

Dorul de viață, inflamat de miresmele primăverii, nu poate fi stăvilit. Iar ogra­da lui preferată e muzica. Iată de ce, în perioada imediat următoare, vom avea prilejul să ne distrăm pe cinste, alături de cântăreți de vârf. Este cazul lui Denis Roabeş (The Motans) și al lui Ştefan Bănică, care au pregătit pentru fanii lor din ţară adevărate serbări muzicale.

Turneu aniversar „The Motans”

Mai bine mai târziu decât niciodată, zice o vor­bă din bătrâni care li se potriveşte de minune, în cazul de faţă, celor de la The Motans. Pentru ei, anul 2020 se anunţa a fi unul extrem de bun. Aveau pregătit un turneu național şi doreau să sărbăto­rească trei ani de activitate muzicală printr-un show magic. Vânduseră chiar mai toate biletele în avans. Nu a fost să fie! Pandemia le-a pus beţe în roate şi turneul lor s-a amânat un an… apoi cu încă unul. Acum, lunga așteptare pare că a luat sfârșit. The Motans îşi repornesc într-un final turneul:

„Dragii mei, avem o veste bună. În sfârșit, după doi ani, se vor relua concertele din turneul aniver­sar! Ne vedem în aprilie, la Timișoara, Craiova și Sibiu. Din păcate, concertele din Brașov și Con­stanța nu vor mai putea avea loc, din motive inde­pendente de noi. Restituirea de fonduri pentru bile­tele celor două concerte anulate se va face de către organizator. Sper să ne revedem cât de cu­rând în cadrul concertelor ce urmează. S-aveți un week­end minunat!”, scria Denis Roabeş (The Mo­tans) pe 18 martie a.c. pe pagina lui de Facebook.

Fanii de la Braşov şi Constanţa nu au fost în­cântaţi de veste, dar speră să-i asculte pe cei de la The Motans cât de curând posibil.

În această pauză impusă de împrejurări, Denis Roabeş a lansat mai mul­te single-uri: „La nesfâr­șit”, „A mea”, „Va­­ra în care m-ai gă­sit” (o co­la­borare cu PAX), „03:00 AM” (o colaborare cu NANE), „Toate dru­mu­rile” sau „În golul tău”, toate bu­curându-se de suc­ces nebun.

Cea mai nouă reali­zare însă este melodia „Su­­­pererou”, compusă îm­preună cu Viky Red (Vic­tor Bourosu), cuprinsă pe coloana sonoră a unui nou film românesc – „Co­pacul dorințelor: Amintiri din copilărie”, ce rulea­ză în cinematografele noas­tre din 25 martie a.c. Filmul spune povestea Marei, o fetiță grav bolnavă, care pornește într-o călătorie fantastică, în „Amin­tirile din copilărie” ale lui Ion Creangă. „«Super­erou» e coloana sono­ră a unui film la care țin foarte mult… Această piesă este, într-adevăr, despre supereroi, însă diferența dintre ei și cei pe care îi vedem pe ecrane, în filme, este că aceștia există în rea­litate și luptă îm­po­triva răului, fără su­per­pute­rile unor eroi fan­tas­tici. Super­pu­terile ade­văra­ților eroi rămân cu­ra­jul, spe­ranța și, desi­gur, cea mai mare super­putere pe care o poate avea un om, dra­gostea”, declara Denis Roabeş despre noua pie­să.

În Timişoara, la Sala „Con­stantin Jude”, The Motans cântă pe 3 aprilie, iar pentru acest eve­niment se mai găsesc bilete, la cat. III şi IV, în timp ce la Craiova, unde ajung pe 5 aprilie, la Tea­trul Național „Ma­rin Sorescu”, toate biletele sunt deja epui­zate. Şi pentru concertul de la „Sala Transil­va­nia” din Sibiu, de pe 29 aprilie, mai puteţi găsi bi­lete la cat. III şi IV.

Ştefan Bănică – „Te iubesc, femeie!”

Și Ştefan Bănică porneşte în luna aprilie într-un turneu naţional – „Te iu­besc, femeie!” – dedicat tuturor celor care îi apreciază muzica, dar în mod special oferit doamnelor şi domni­șoarelor ce îl adoră pe Ștefan.

„Mă bucur că pot să vă anunț pe toţi cei care iubiți muzica noastră că, după 2 ani de absenţă, în luna aprilie, plec alături de «Rock’n’Roll Band & The 50’s» într-un turneu național, cu un concert nou, pregătit sub titulatura „TE IUBESC, FE­MEIE!”. Vă este dedicat vouă, tuturor celor de care ne-a fost dor, dar, în mod special, doamnelor şi dom­nișoarelor. Vom cânta piese noi, înre­gistrate de curând în studio, dar şi cele mai cunoscute cântece pe care vreți să le auziți de fiecare dată de la noi. Abia aștept să ne vedem! Până atunci, să dea Dumnezeu să fie pace!”, declară Ștefan Bănică.

Dacă vreți să petreceţi o seară specială de Apri­lie pe sub copacii gata înfloriți, îi puteţi lua cu voi pe cei dragi, indife­rent de vârstă. Con­certele lui Ştefan sunt o mare inimă pentru toți.

Ştefan Bănică este singurul artist român care susținea anual, îna­inte de pandemie, două producții muzicale de mare anver­gură: cele­brele concerte de Cră­ciun (ce au nu mai pu­ţin de 20 de ani de existenţă) şi concertele din luna Martie, dedicate fanelor lui înfocate (care au şi ele loc deja de 12 ani).

Cu o carieră impre­sio­nantă de peste 30 de ani, în muzică, film, teatru şi televiziune, Ştefan este unul dintre cei mai iubiți artiști de la noi.

Turneul lui de anul acesta – „Te iubesc, femeie!” se va desfășura în luna Aprilie, în opt oraşe din ţară: pe 7 la Braşov – la Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași”; pe 10 la Craiova – la Sala Polivalentă; pe 12 la Bacău – la Teatrul de Vară „Radu Beligan”; pe 13 la Galaţi – la Sala Sporturilor Dunărea; pe 14 la Constanţa – la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”; pe 17 aprilie la Timişoara – la Sala Sporturilor „Constantin Jude”; pe 18 la Oradea – la Sala Sporturilor „Antonio Alexe” şi pe 19 aprilie la Cluj – la Casa de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș”. Ma­­re desfășurare de forțe! Toate specta­co­lele vor începe la ora 19, iar bilete se găsesc exclusiv online pe iabilet.ro.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian