Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Slăbiți cu căpșuni!

Foto: Shutterstock

Ce poate fi mai grozav, decât să slăbești mâncând? Și nu ori­ce, ci tocmai deliciile sezonului esti­val: căpșuni parfumate și dulci, sănă­toase și sățioase, și care în loc să mute acul cântarului către plus, îl coboară spre minus. Un „miracol” pe care ar fi păcat să nu-l încercați.

Căpșunile se spală bine și se con­sumă doar proaspete și fără zahăr, frișcă sau alte adaosuri.

Post cu căpșuni – Consumați două-trei zile pe săptămână, vreme de o lună, doar căpșuni. În celelalte zile renunțați la pâine, paste, dulciuri, ali­mente prea grase sau sărate. Înlocui­ți-le cu salată de fructe și iaurt.

Căpșuni în locul meselor – Înlocuiți o masă pe zi, de preferat masa de prânz sau cina, cu o porție sau două porții de căpșuni.

Cura de căpșuni – Fa­ceți o cură de căpșuni, timp de 3 săptămâni. Se consumă în fiecare zi câte o porție de căp­șuni, cu o oră înaintea mesei de prânz și a ci­nei. Iar por­țiile de ali­mente să fie reduse la jumătate.

Iaurt cu căpșuni – Iaurtul cu căpșuni este sărac în calorii, satură şi stimulează tranzitul intestinal. Este gustos, ener­gizant și răcoritor, bogat în vitamine, minerale şi probiotice.

Aveţi nevoie de căpșuni proaspete şi iaurt natural, simplu. Zdrobiți căp­șunile și amestecaţi o parte căpșuni cu patru părţi iaurt. Înlocuiţi o masă pe zi cu o cană de iaurt astfel prepa­rat sau consumaţi de două ori pe zi, cu o jumătate de oră înainte de me­sele principale, câte o cană de iaurt cu căpșuni.

Iaurtul cu căpșuni se con­sumă doar proaspăt prepa­rat, fără zahăr, miere sau alte adaosuri, timp de cel puţin 2 săptămâni. Slăbiţi un kilogram pe săptămână.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian