Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Răspuns pentru IULIA S. – Bacău, F. AS nr. 1542: „Caut tratament pentru neoplasm gastric antral”

Dr. MIRCEA PEIA – specialist medicină complementară și reflexoterapie – Timișoara, tel. 0256/43.18.91, 0747/22.20.24, e-mail: [email protected]

Majoritatea tumorilor care se dezvoltă la nivelul stomacului sunt proeminențe (po­lipi) necanceroase (benigne) care au un potențial foarte redus de malig­nizare. Mult mai puțin frecvente sunt adenoamele, care rareori devin maligne pe măsură ce cresc în di­mensiuni. Cauza tumorilor gastrice maligne nu este sigură. Încă de la descoperirea bacteriei Helicobacter pylori ca fiind o cauză frecventă a ulcerelor pep­tice, cercetătorii s-au întrebat dacă ar putea exista o legătură între această bacterie și cancerul gastric. Un studiu pe tremen lung efectuat în Japonia a con­chis că, într-adevăr, infec­ția cronică cu Helico­bacter pylori crește riscul de can­cer gastric. Nu trebuie omis faptul că și factorii genetici pot avea o in­fluență în dezvoltarea unui neoplasm gastric. Parado­xal, nu există un anume simptom care să sugereze existența unui cancer gas­tric. Unii indivizi cu tu­mori maligne gastrice au simptome asemănă­toare cu cele care se manifestă în ulcerul peptic.

Trebuie însă știut că, indiferent de cauza lui, cancerul gastric este dificil de tratat. În cazul în care este localizat doar la nive­lul stomacului, șansele pen­tru ca tratamentul să aibă succes sunt bune. În schimb, dacă a metastazat, șansele de vindecare se reduc semnificativ. În ceea ce privește tratamentul can­­cerului gastric, cea mai bună metodă este cea chi­rurgicală. Probabilitatea de a avea succes de­pinde aproa­pe în exclusivitate de apariția metasta­zelor. În cazul în care cancerul este depistat precoce și trata­mentul chirurgical poate în­depărta toate zo­nele afectate, recuperarea com­pletă este posibilă. Dar chiar și atunci când vinde­carea nu este posibilă, tratamentul chirurgical rămâne util pentru a ame­liora durerea, sângerarea sau ob­struc­ția.

Tratamentul naturist, în cazul cancerului gas­tric, cuprinde următoarele remedii:

Imunostimulante și antitumorale naturiste – oricare dintre ciupercile Ganoderma, Cordyceps, Lentinus sau Agaricus conțin proprietăți care mă­resc potențialul de imunostimulare a orga­nismului, prin activarea macrofagelor, a celulelor T și NK, de­terminând creșterea factorului de ne­croză tumo­rală al interleukinelor și interfe­ronului, constituind practic un tratament biologic natural. Totodată, trebuie avute în calcul și Nă­praznicul (citostatic natural), Răchitanul, care prin conținutul bogat de galiu împiedică vascu­larizarea tumorală și chiar o degradează, și Seleniul organic, care este în deficit major la bolnavii de cancer.

E bine să știți că există și un alt tip de tratament naturist, compus din Graviola, Casinovita (B17) și același Seleniu organic, în doză maximă – 400 mcg (micrograme) pe zi.

Mai sunt și alte soluții curative, însă pe acestea le putem discuta telefonic.

Să auzim numai de bine!

Farm. spec. PAUL TISMAȘ – tel. 0745/137.537, e-mail: [email protected]

„Caut remediu pentru degenerescenţă maculară umedă” (Răspuns pentru P. – Craiova, F. AS nr. 1537)

Consumaţi zilnic 2-3 morcovi cruzi, raşi sau sub formă de salate, precum şi fructe de afi­ne. În laboratorul farmaciei „Aro­ma-tis” din loc. Coşna, jud. Su­ceava, preparăm un produs naturist, sub for­mă de pulbere de uz intern, pen­tru afecţiuni of­tal­mice, precum de­gene­rescenţa ma­cu­lară umedă, sub de­nu­mirea de „Restore ocular”, cu ad­mi­nis­trare a unei linguriţe pe zi.

„Caut un tratament naturist pentru a mă vindeca de cancer pulmonar” (Răspuns pentru ION T. – Bucureşti, F. AS nr. 1537)

Plantele cu efect anticancerigen cele mai efi­ciente sunt, în ordine: Vâscul, Armurariul, Orzul verde, ceaiul verde, toate produsele stupului: miere, propolis, polen, păstură etc. Detalii despre modul de administrare al fiecărui produs găsiţi în pros­pectele ceaiurilor procurate din magazinele de specialitate. Puteţi contacta şi farmacia „Aroma-tis”, care prepară un produs naturist destinat afec­ţiunilor oncologice, numit „Iuve-neo”.

(Răspuns valabil și pentru LAURENȚIU D. – Alba-Iulia, „Ajutați-mă să scap de cancerul de colon cu un tratament din plante!”, F. AS nr. 1537)

„Mama are tulburări de echilibru” (Răspuns pentru GYULA KISS, F. AS nr. 1537)

Este dovedit de mii de ani că mân­carea ne poa­te fi „medicament” sau „otravă”! Remediile din plante cu efectul vasodilatator cel mai evident şi care ajută cel mai mult la diminuarea până la dispariţia acestor tul­burări de echilibru sunt:

* Infuzie din coajă de Salcie (o cană de ceai băută cu 30 minute înainte de micul dejun şi o a doua cană, între orele 16-17).

* Infuzie de Creţuşcă (o cană de ceai, dimi­neaţa). Se poate amesteca cu Salcia şi se pot con­suma împreună.

* Tijă (tulpină) de țelină, fiartă 10 minute, din care se administrează 3 căni de decoct pe zi.

* Ceai de Urzică, din care se administrează o cană, de două ori pe zi, dimineaţa şi seara, până la dispariţia simptomelor.

* Ceai din flori de Tei, două căni pe zi (orele 10 şi 17).

Dacă aceste tratamente nu aduc o rezolvare certă tulburărilor de echilibru, contactaţi-mă.

Ing. chim. MIRCEA BOCAN – Alba Iulia, tel. 0788/23.38.73, 0258/86.56.77

„Sufăr de pielonefrită cronică obstructivă” (Răspuns pentru GEORGETA – Iași, F. AS nr. 1541)

Ați luat cantități foarte mari de antibiotice, care v-au agravat afecțiunea. Întotdeauna, antibioticele distrug țesutul pe care stau microbii. Rinichii sunt formați din nefroni, o rețea de capilare care filtrează toxinele. Antibioticele distrug periferic nefronii care își pierd o parte din capacitatea de filtrare. Aceasta este pielonefrita. Au apărut antibiotice naturale mai eficiente decât cele de sinteză chimică, dar fără efecte secundare: uleiul esențial de Oregano și de Cimbru, de la firma „Doterra” (tel. 0740/59.18.74).

Funcția rinichilor dumneavoastră se va restabili integral dacă faceți o cură de 2-3 luni cu argila „ALGO”, 200 g pe zi.

Pentru detalii, vă rog să mă contactați la tel. 0788/23.38.73.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian