Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Cura cu grepfruit (8×2)

Foto: Shutterstock

Este o cură de slăbire foar­te comodă și chiar plă­cu­tă, cu condiția să-ți placă acest fruct. Dacă nu vă place, este bine să nici nu o încercați. Dându-i organis­mu­lui ceea ce nu-i place, în pri­mul rând îl stre­săm, iar în al doilea rând, el nu răspunde aș­teptărilor noas­tre. Cura în­cepe (în prima zi) cu un grepfruit și crește progre­siv cu câte unul în fiecare zi, până ajun­ge la 8 bu­căți, care se mă­nân­că con­secutiv două zile (8+8), după care des­creș­te, până ajun­ge din nou la un fruct pe zi. Atenție: se mă­nân­că tot mie­zul, cu pielițele care despart între ele feliile. Nu se face suc! Pe toată perioada curei, se beau câte două căni de Ceai depu­rativ pe zi (se gă­seș­te în farmacii) și nu mai puțin de un litru de apă plată – fără niciun fel de bău­turi alcoolice.

Putem mânca: legume de orice fel (cru­de sau fierte), fructe, carne de pa­să­re sau de pește (fiartă sau la grătar), brân­ză, măsline, cereale integrale, lapte de­gre­sat, cafea îndulcită cu puțină mie­re, pâi­ne (două felii pe zi).

Sub nicio formă nu mâncăm: car­ne de porc, slănină, mezeluri, unt, margarină, smântâ­nă, ma­io­ne­ză, bomboa­ne, cio­colată.

Din ali­men­tele per­mi­se mâncăm câte pu­țin și des și ter­mi­năm masa cu câ­te un grep­fruit. În perioa­da de 16 zile se pierd între 3 și 4 ki­logra­me, fără efort și, mai ales, lip­sește în toată perioada bine­cu­noscuta „senzație de foame” din tim­pul cu­relor de slăbire.

CAMELIA V. – București

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian