Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Răspuns pentru OVIDIU – Gherla, F. AS nr. 1563: „Am fost diagnosticat cu tumoră pulmonară”

Dr. ANGELA HIMOVITH –tel. 0748.11.24.20, 0748.11.24.21, e-mail: [email protected] www.secret-herbs.net

Sistemul respirator este un sistem intern care intră în contact direct cu mediul extern. El este responsabil pentru transportul oxi­genului în organism și al dio­xi­dului de carbon în afara corpului. Sistemul respirator este foarte sen­sibil la mediul în care trăim și este ușor afectat de schimbările meteo­ro­logice, poluarea aerului, alimen­tația deficitară, fumatul, stresul, slăbiciunea sistemului imunitar etc. Cu fiecare respirație trimitem oxigen la fiecare celulă din corpul nostru și elimi­năm dioxid de carbon. Mulți dintre noi, în rutina noastră zilnică, uită să respire profund și să lase aerul să pătrundă adânc în fiecare celulă a corpului, ceea ce poate provoca, la nivel emoțional, o patolo­gie care se va reflecta în cele din urmă în corpul fizic. Fiecare dintre organele sistemului respirator, precum: plămânii, gâtul/faringele, sinusurile, ure­chile – „vorbesc” la nivel emoțional, chiar înainte ca patologia să se manifeste la nivel fizic.

Pentru a trata infecțiile tractului respirator este important, în primul rând, să respirăm aer curat; de asemenea, respirația trebuie să fie pe nas, cel care filtrează și curăță aerul destinat plămânilor. De asemenea, este foarte im­portant să se adopte o ali­mentație adecvată, sănă­toa­să: să se evite ali­men­tele care cresc producția de flegmă, precum: lapte­le, făina albă, zahărul, sa­rea. De asemenea, e­xer­cițiile de respirație și activitatea fizică pot aju­ta foarte mult. Dar îna­inte de toate este im­portant să în­cer­căm dis­tru­gerea tumorii înainte de a ajunge la sta­diile avansate de dezvoltare, mai ales dacă, fiind malignă, este scă­pa­tă de sub control. Este important ca orice trata­ment ales, să includă și medicina na­tu­rală. Trata­men­tul naturist este ne­cesar în fiecare stadiu al afecțiunilor tumorale. În plus, trebuie să ai un men­tal puternic, să crezi în puterea care se află în corpul tău, în ceea ce na­tura îți dă de la naș­te­re. De-a lungul vremii, experiența ne-a arătat că trata­mentul natural este coloana ver­te­brală a tra­ta­men­tului cance­ru­lui, alături de tra­ta­mentul con­ven­țio­nal. Rezol­varea afecțiuni­lor prin plante este una dintre cele mai cunos­cute, efi­ciente și im­­por­tante căi în terapia na­turistă.

Adoptarea unui tratament na­tu­rist are următoa­rele beneficii:

– împiedică dezvoltarea anor­mală a celulelor;

– activează sistemul imunitar, accelerează canti­tatea și calitatea componentelor imunitare și ast­fel dă mai multă putere în lupta îm­potriva bolii;

– creează o îmbunătățire vizi­bi­lă a stării pacien­tului, reducând efec­te­le adverse ale chimio­tera­piei, ate­nu­ând durerile, ajutând la norma­li­zarea nivelului anali­ze­lor sângelui, la îmbunătățirea apetitu­lui, la întări­rea și relaxa­rea cor­pului;

– ajută în prevenirea și re­ci­diva bolii.

Tratamentul naturist este re­comandat să fie combinat cu tratamentul conven­țional.

Toate cele enumerate mai sus le găsiți, ca spri­jin, în preparatul nostru, Pectoralis Canadian Sweet Extract, pe care îl recomandăm în afecțiuni ale sis­temului respirator, iar rezultatele sunt dintre cele mai bune, având în vedere cei 27 de ani de ex­pe­riență în cercetarea efectului curativ al plantelor asupra tumorilor.

Vă doresc multă sănătate!

(Pentru mai multe relații, puteți suna la ur­mătoarele numere de telefon: 0748.11.24.22; 0748.11.24.20; www.secret-herbs.com)

Dr. LUCICA SIMA – Cabinetul de Medicină Complementară Imunyze, Bucureşti, tel.: 0722.85.12.77, 0314.21.09.23, e-mail: [email protected] www.imunyze.me

„Nepotul meu suferă de boala Duhring Brocq” (Răspuns pentru VILMA – Sf. Gheorghe, F. AS nr. 1584)

Acest tip de dermatită este provocat de produ­cerea unui autoantigen asemănător cu cel din boala celiacă și depunerea de Imuno­glo­bulina A în derm. Această reacție produce inflamație, apa­ri­ția bubelor și prurit. Afecțiunea nu este contagioasă și se asociază cu intoleranța la gluten. În cadrul companiei noastre, se obţin pro­duse 100% naturale, utilizate cu succes inclusiv în terapia unor afecţiuni imunomediate, aşa cum este şi această dermatită. Aceste produse fac parte din gama Imunyze şi au la bază imunoglobulinele Y, precum şi alţi factori imunomodulatori. Produse­le se pot administra topic în prima etapă și, în func­ție de răspunsul imunitar al organismului, se stabi­leș­te etapa următoare. Local, ad­mi­nistrăm soluție sterilă spray Imunyze Skin Repair 100 ml, cu rol anti­inflamator, și crema Imunyze Skin Re­fresh 50 g, cu efect de hi­dra­tare și refacere în pro­funzime a zo­nelor afectate.

Pe baza unui consult cli­nic şi a analizelor care să con­firme diagnosticul clinic, medicii terapeuţi aparţinând Cabinetului de Medicină Com­ple­men­tară Imunyze vă pot prescrie un protocol tera­peutic benefic afecţiunii ne­po­tului dumneavoastră.

Multă sănătate!

„Am infecție urinară cu stafilococ auriu betahemolitic” (Răspuns pentru GEORGE – Sighetu-Marmației, F. AS nr. 1583)

Cele mai multe infec­ții (mai ales cele de la ni­ve­lul vezicii urinare) sunt acute (apar brusc). Alte cazuri pot fi cro­nice (infecții uri­nare repetate la intervale de timp). Pentru preve­ni­rea răspân­di­rii infecției, trata­men­tul pre­co­ce al infecției urinare este esențial.

În cadrul laboratorului nostru, am dezvoltat produsele naturale din gama Imunyze, ce conţin Imu­no­globulina Y cu specificitate faţă de o pa­le­tă lar­gă de agenţi pato­geni. Pro­du­sele din gama Imu­nyze se caracterizează prin activi­tate anti­mi­crobiană, antiinfla­ma­toa­re și imunomodulatoare, fiind de mare ajutor în pre­ve­nirea și combaterea infecțiilor, inclusiv a celor urinare. Reco­mandăm apli­ca­rea produsului Imunyze De­fence pulbere 140 g, timp de mi­nimum 30 zile. Pentru a beneficia de un pro­to­col tera­pe­u­tic cu aceste pro­du­se, contactaţi medicul terapeut din cadrul Cabi­netului de Medi­cină Comple­men­tară Imu­nyze.

Multă sănătate!

„Mama mea are gonartroză la ambele picioare” (Răspuns pentru DOINA – Brașov, F. AS nr. 1584)

Stimată doamnă, un produs natural care vă poa­te ajuta este suplimentul alimentar Imunyze Com­ple­te 300 g, produs natural. Acesta conține un anti­in­fla­mator natural și calciu organic, cu rol de re­fa­cere a structurilor osoase. Este recomandat a se administra câte 3 doze pulbere/ zi, cel puţin 30 zile consecutive. În cazul dumneavoastră, cel mai pro­babil va fi necesară administrarea îndelungată a acestui produs. Pentru mai multe informații, con­tactaţi medicii terapeuţi din cadrul Cabinetului de Medicină Complementară Imunyze.

Multă sănătate!

Dr. MIRCEA PEIA – specialist medicină complementară și reflexoterapie – Timișoara, tel. 0256.43.18.91, 0747.22.20.24, e-mail: [email protected]

„Caut un remediu pentru gastrită” (Pentru ROZALIA URBAN – Reșița, F. AS nr. 1558)

Gastrita este o afecțiune acută sau cronică (la dvs. e cronică) caracterizată prin manifestarea unor leziuni de tip inflamator la nivelul mucoasei sto­ma­cului, mai precis, la învelișul intern al sto­ma­cu­lui. Clasificarea afecțiunii în funcție de agentul care îi declanșează apariția poate fi sumarizată astfel: 1. Gas­tri­ta de natură infecțioasă se dato­rea­ză ac­ți­u­nii mai multor agenți patogeni, cum ar fi H.Pylori, Sta­filococul alfa hemolitic, Pro­teus, Escherichia coli, bacilul Koch, Treponema pallidum, Cito­me­galo­vi­rus, Herpes virus, Can­dida, paraziții Strongiloides sau Toxo­plas­ma etc. 2. Gastrite care se dato­rează acțiunii anticorpilor anti gastrocitari. 3. Gastritele me­di­ca­men­toase, favorizate de trata­men­tele cu an­ti­inflamatoare nesteroidiene. 4. Gas­tri­tele specifice – boala Crohn, gastrită eozinofilică și limfocitară, asociată deseori cu H.Pylori. In­fla­mația mucoasei gastrice poate fi determinată și de anumite obiceiuri nocive, cum ar fi fumatul, al­coolul, cafeaua, ceaiul verde, băuturile carbo­ga­zoase, care cresc aciditatea gastrică. Nu voi insista asupra simptomatologiei, deoarece sunt convins că vă este cunoscută, ci voi trece în revistă metodele de tratament. În primul rând, este necesară schim­barea stilului de viață cu renunțarea la fumat și adoptarea unui regim ali­men­tar corespunzător (fără prăjeli, carne grasă, alcool, cafea). Toate acestea constituie măsuri be­ne­fice pentru amelio­rarea simptomatologiei gastri­telor. Tratamentul me­dicamentos se face în funcție de agentul etiologic și poate include o serie de antibiotice, sau cu aju­torul inhibitorilor receptorilor histaminici ori al inhibitorilor de pompă de protoni, care reduc sin­teza acidului gastric cu ameliorarea simpto­ma­tologiei.

TRATAMENT NATURIST

În primul rând, pentru atenuarea simptomato­logiei este recomandată scăderea nivelului de stres, prin tehnici de relexare sau management al stre­su­lui cu preparate din plante. În acest sens vă reco­mand Extractul din mlădițe de Sequoia, adjuvant în sindroame depresive, care au la origine stresul prelungit, și Extractul din muguri de Coacăz-ne­gru, indicat în simptomele inflamatorii ale mucoa­sei gastrice. Turmeric 3 X – remediu 100% natural, indicat în boli ale sistemului digestiv, dispepsie și indigestie gastrică, gastrită, ulcer.

Se mai pot utiliza remedii naturale, cum ar fi Gas­tritix, L-glutamina, Colostrum Prime Life sau Aloe Vera gel, drojdia Saccharomyces Boulardi, Schinduf, Fenicul și Ghimbir. Nu în ultimul rând, se poate administra Uleiul pentru gastrită, decon­ges­tiv la nivelul epigastrului, antiulceros și anti­emetic.

Deosebit de eficient în hiperaciditatea gastrică este decoctul din flori de Salcâm, care deține ace­leași proprietăți ca și inhibitorul pompei de protoni (omeprazolul).

Pentru lămuriri suplimentare și indicații ale modului de administrare al remediilor, vă rog să mă contactați telefonic!

Să auzim numai de bine!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian