Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

O tabletă miraculoasă: VOINȚA

Foto: Shutterstock

Mă numesc Maria R., am 50 de ani și la ca­pitolul kilo­grame stau foarte bine. De aproximativ doi ani, acul cântarului arată 57 de kilo­grame și mă simt minu­nat. Înainte, aveam între 65 și 69 kg. Am făcut mul­­te încercări, dar erau fără rezultat. Slă­beam și pe urmă puneam la loc.    Pen­tru a ajunge la greutatea ac­tuală, nu am urmat un regim special, se­cretul constă în următoarele:

* Am renunțat definitiv la carne și pro­duse din carne, paste făinoase, dul­ciuri, zahăr, pâine albă, alcool și tutun.

* Am introdus în alimentație legu­me­le, sub formă de salate sau fierte, fruc­tele, ouăle (3 pe săp­tă­mână) fierte tari, brânza de vaci, iaur­tul, chefirul, orezul.

* Pâinea neagră prăjită sau gra­ham, ceaiuri din plante aromate (între 2-3 litri pe zi), apă de tărâțe sau de ar­gilă.

* Nu trebuie să se treacă peste vreo masă de peste zi, iar ma­sa de seară să nu fie mai târziu de ora 19 – 19.30.

* În alimentație trebuie introduse nea­părat cerealele, și anume, fulgi și grâu încolțit. Cel mai important lucru este ca masa să fie luată în liniște și mân­carea să fie foarte bine mestecată.

Acesta nu este un regim de slăbit foar­te rapid, dar este sigur, și atâta timp cât îl veți respecta, rezultatele vor fi spectaculoase. Odată cu kilogramele date jos, fața va radia, ochii vor fi mai stră­lucitori, veți fi mai ușoare, într-un cuvânt, frumoase și mult mai sănătoa­se. Nu credeți? Încercați și vă veți con­vin­ge. Important este să aveți voință, fără de care nu se poate face nimic.

MARIA R. – Cluj-Napoca

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian