Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Regenerarea, vindecarea bolilor grave și… reîntinerirea

Mădălina Mihai

Organismul uman trece printr-un proces miraculos: regenerarea. În interiorul nos­tru se desfășoară o muncă invizibilă, con­tinuă, de înlocuire a celulelor, țesuturilor și orga­nelor. De fapt, întregul corp este pur și simplu schimbat, în câțiva ani. Și atunci, de ce nu ne vin­decăm, în cursul acestei regenerări? De ce nu re­devenim tineri, dacă toate celulele sunt înlocuite? Ei bine, în cursul diviziunilor celulare, informația genetică se deteriorează gradat. Și, cu cât stilul nostru de viață este mai nesănătos, cu atât gardienii codului nostru genetic, numiți telomeri, se mic­șorează și nu-și mai îndeplinesc rolul de protector al tinereții și sănătății. Din fericire, medicina naturii poate corecta parțial această problemă, contribuind la ameliorarea bolilor, chiar și a celor grave. Mai mult, plantele medicinale ajută corpul să întine­rească într-o măsură surprinzător de mare. Cum? Aflăm de la specialistul în comunicare Mădălina Mihai, de la firma DVR Pharm.

– Care sunt cele mai bune plante regenerative și în ce măsură pot ajuta ele la vindecare, în caz de boli?

– În prezent, sunt cunoscute peste o sută de specii de plante medicinale care ajută în procesul de regenerare. Avem reîntineritoare clasice, ca gin­sengul coreean, indian sau american, care corec­tează activitatea endocrină și ajută corpul să se adapteze la diferite forme de stres. Apoi, există plante și ingrediente apicole ce ajută la regenerarea nervoasă: rozmarinul, roinița, lăptișorul de matcă sau polenul de albine. La nivel articular și cutanat, folosim stimulente ale producției de colagen (proteina flexibilității și tinereții): coada-calului și urzica, bogate în siliciu natural. Cele mai so­fisticate întineritoare sunt protectoarele telome­rilor: astragalozidele din planta astragalus și nucleotidele din drojdia de bere. Cu aceste in­gre­diente, concentrate în extracte stan­dardizate, medicii cu care colaborăm au obținut rezultate im­presionante, în boli hepatice, cardiace, onco­logice sau autoimune.

– Cum pot pacienții cu afecțiuni hepatice, de exemplu, să aleagă dintre speciile de plante care ajută în caz de steatoză, hepatită sau chiar ciroză?

– În afecțiunile hepatice simple, s-au obținut rezultate excelente cu capsulele TELOM-R HEPATIC, luate în cure de trei luni, cu 2-4 săp­tă­mâni de pauză. Acesta este un produs realizat din extracte concentrate din astragalus, anghinare, măslin și armurariu, care ajută la regenerarea fi­catului și la menținerea structurii sale normale, în steatoze, hepatite virale, alcoolice sau medica­men­toase. Când vorbim de hepatite care fibrozează fica­tul, de steatoze de gradele III și IV, medicii fo­losesc scheme mai complexe. Cel mai bine func­ționează combinația dintre TELOM-R HEPATIC și TELOM-R REGENERARE, care conțin extract de astragalus și lăptișor de matcă. Există cazuri de ciroză compensată mult ameliorată, cu ajutorul acestei combinații. În mod excepțional, un medic din București ne-a relatat un caz de ciroză ajunsă în fază ascitică, unde s-a produs remisia cu ajutorul acestor două produse!

– TELOM-R REGENERARE funcționează și singur, fără alte scheme de tratament?

– Inițial, TELOM-R REGENERARE a fost gân­dit ca produs de sine stătător, destinat persoa­nelor în vârstă și convalescenților. Grație celor zece componente ale sale, dintre care trei uleiuri esen­țiale, produsul ajută la îmbunătățirea răspunsului la stres. De asemenea, stimulează producția de neuro­trans­mițători care induc calmul, relaxarea și feri­cirea. Nu în ultimul rând, face somnul regenerant, în condițiile în care procesele de reconstrucție ale organismului sunt mult mai eficiente în somn. Am ob­ținut rezultate bune împotriva pierderilor de me­morie, a depresiei produsă de vârstă sau de afec­țiuni cronice. Împreună cu crema TELOM-R ANTI-AGING, este un minunat întineritor al pielii, aju­tând inclusiv la înlăturarea petelor senile. Medicii co­la­boratori au avut ideea de a maximiza, cu ajutorul TELOM-R REGENERARE, efectele pro­duselor indicate pentru sănătatea cardiovasculară, hepatică, metabolică și imunitară, iar rezultatele sunt deosebite!

– Apropo de sănătatea cardiovasculară, aveți rezultate și în recuperarea post-infarct?

– Specialiștii în domeniu s-au concentrat în pri­mul rând pe ameliorarea bolii cardiace ischemice. Combinația TELOM-R CARDIOVASCULAR + TE­LOM-R REGENERARE a dat rezultate la persoanele cu arteriopatii în fază incipientă. Există și cazul fericit al unui pacient inoperabil, cu o arteră coronară obstrucționată 75%. Inima lui era privată grav de afluxul de sânge, pacientul fiind incapabil de efort, astenic și foarte deprimat. După mai multe luni de cură, toleranța la efort i-a crescut, și pa­cientul și-a recăpătat tonusul și buna dispoziție an­terioare. Angiografia a arătat că afluxul sanguin prin artera coronară crescuse la peste 40%! Trebuie precizat că pacientul s-a aflat tot timpul sub control de specialitate, luând inclusiv medicația alopată specifică. Conform declarației medicului specialist, substanțele chimice l-au ținut în viață, dar n-ar fi putut niciodată să restabilească fluxul sanguin în arteră. Combinația dintre cele două produse s-a dovedit excepțională în această situație.

– Revenind la sechelele post-infarct, există un re­întineritor natural care ajută în astfel de cazuri?

– În revenirea după infarct, traume diverse sau intervenții chirurgicale, folosim un produs foarte avan­sat: TELOM-R RECUPERARE, din extract stan­dardizat de astragalus, care protejează sănă­tatea genetică și are efect reîntineritor. De aseme­nea, conține o concentrație mare de nucleotide ex­trase din drojdia de bere – materialul de construcție pen­tru ADN-ul uman; aportul lor în cantitate mare ac­celerează uimitor refacerea țesuturilor distruse. Combinația dintre TELOM-R CARDIO­VAS­CU­LAR și TELOM-R RECUPERARE ajută la refa­cerea miocardului după infarct. De asemenea, con­tribuie la profilaxia recidivei infarctului.

– Mulți cititori ne solicită tratamente pentru afecțiuni autoimune, de la poliartrită reumatoidă și boala Crohn, până la lupus eritematos. Aveți rezultate bune și în aceste boli?

– Cel mai eficient în afecțiunile autoimune este TELOM-R IMUNOMOD, o formulă cu extracte de panseluță sălbatică și tămâie, ulei de salvie și molibden în formă naturală, care ajută la reglarea reacției imunitare, stopând și ameliorând multe afecțiuni autoimune. Din experiență, am constatat că produsul are eficiență maximă în combinații. De exemplu, în artrita și poliartrita reumatoidă, se ad­ministrează în paralel cu TELOM-R ARTICULAR. De regulă, efectul apare în 2-4 luni: durerea și infla­mația se diminuează, iar mobilitatea crește. În po­liartrita reumatoidă, când această schemă este însoțită de o alimentație vegetariană, cu multe cru­dități, se înregistrează o spectaculoasă dispariție a deformărilor articulare.

– Ce scheme terapeutice dau rezultate în rec­to­colita ulcero-hemoragică, numită și boala Crohn?

– Strict pentru cicatrizarea țesutului lezat și pentru efect calmant pe termen scurt, capsulele CAR­­BOCHITOSAN sunt cu adevărat eficiente. Fiind vorba însă de o afecțiune autoimună, pe ter­men mediu și lung, combinația dintre TELOM-R IMUNOMOD și TELOM-R RECUPERARE dă re­zultate excelente. Ultimul produs conține și ciu­perca-zăpezii (Tremella fuciformis), care reglează flo­­ra microbiană și contribuie la reglarea reacției imunitare. Pe de altă parte, nucleotidele din TE­LOM-R RECUPERARE ajută la refacerea pere­ților și mucoaselor intestinale lezate.

– Peste un milion de români suferă de diabet de tip 2 – o afecțiune tăcută și periculoasă, care produce boli ale arterelor, cangrene, insuficiență renală sau orbire. Există soluții pentru a stopa această boală și complicațiile sale?

– TELOM-R DIAB, în cure de 90 de zile, cu pauze de 14-21 de zile între ele, ajută la scăderea și stabilizarea glicemiei. De asemenea, alături de efortul fizic, scade rezistența organismului la insulină. Pentru complicațiile diabetului, me­dicii cu care colaborăm aplică soluții spe­cifice pentru fiecare problemă în parte. De exemplu, rezultate foarte bune avem cu ciu­perca ză­pezii. Extractul din acest fung, admi­nistrat constant, blochează enzima aldoz reduc­taza, care produce neuropatiile și orbirea în dia­bet. Pentru a preveni insuficiența și a recupera par­țial funcția renală, efecte bune are TELOM-R NEFROPROTECT, care susține funcția de filtrare a rinichilor.

– Pentru tratarea rănilor care nu se vin­decă ce ne puteți recomanda?

– TELOM-R RECUPERARE are eficiență în accelerarea vindecării rănilor și în refacerea după intervenții chirurgicale. Grație acțiunii de opti­mi­zare a imunității, ajută și la prevenirea suprain­fec­tărilor. În cazul rănilor diabeticilor, un rol impor­tant îl are reducerea glicemiei, cu ajutorul alimen­tației sărace în zaharuri și a TELOM-R DIAB. Ex­tern, recomandăm uleiul de mușețel sau helichry­sum – ambele cu efect antiseptic, care ajută la vin­de­carea rapidă a rănilor. Uleiurile pot fi aplicate ne­diluate pe răni, pentru că nu produc durere, ci au un efect calmant local.

EDUARD COMAN

Produsele enumerate în acest articol pot fi comandate la tel. 0736.270.998

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian