Adevăratul nume al rețetei este, de fapt, F.d.H. și originea ei se află în Germania: „Friss-die-Hälfte” („Mănâncă doar jumătate”). După ce s-a chinuit ea însăși cu fel de fel de diete, o nutriționistă din Frankfurt a avut ideea să nu renunțe total la mâncare (chinul dietelor de slăbit), ci să renunțe doar la jumătate din felurile așezate în farfurie. Metoda a dat rezultate și kilogramele s-au topit. Urmându-i exemplul, multe alte femei înrolate degeaba în lunga campanie de slăbit au izbutit și ele să-și subțieze șoldurile și talia. În prezent, F.d.H.-ul e o metodă de slăbit practicată pe scară largă în Europa, fiindcă împacă varza cu capra: nu mori de foame și totuși slăbești. Riscuri nu există – ne asigură autoarea metodei, care își sfătuiește eventualele adepte să apeleze cât mai mult la legume și fructe, timpul de săbire fiind în felul acesta cu mult scurtat.
No Comments Yet
Cele mai citite