Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

De două ori HREAN

– Pentru un efect garantat, e necesar să fie con­sumat timp de 3-4 săptămâni –

Hrean ras

Foto: Shutterstock

Consumaţi, zi de zi, 2    linguri de hrean proaspăt dat pe răzătoarea fină. Pen­tru a i se mai tăia din iuţea­lă, se poate combina cu    mor­cov şi ţelină crude sau sfeclă roşie coaptă, în sa­lată, asezonate cu suc de lămâie şi puţin ulei. De asemenea, hrea­nul poate fi adăugat la mân­căruri.

Tinctură de hrean

Cine nu suportă hreanul crud poate lua tinctură de hrean, care se găseşte la    magazine natu­riste, plafaruri sau se poate prepara acasă. Se pune hrean ras într-un recipient de sticlă, până se umple pe    jumătate, apoi se com­ple­tează cu alcool alimentar până sus. Se lasă la macerat 10 – 12 zile, se filtrează și se toarnă în recipiente care se țin la rece și întuneric. Se ia câte o jumătate de linguriță de tinctură, de 3 ori pe zi, cu puțină apă.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian