Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Slăbitul la îndemâna oricui

Foto: Dreamstime

Dieta „celor trei nu”

Nu zahăr, nu făinoase, nu gră­simi… Iată o dietă uşor de ţinut, în ur­ma căreia obţineţi rezultate remar­cabile: slăbiţi până la 5 kilograme.

Timp de două săptămâni, re­nun­ţaţi total la zahăr şi orice preparate care îl conţin, inclusiv la sucuri și băuturi, la pâine şi la oricare alte produse făinoase (covrigi, prăjituri, cozonaci, paste etc.), precum şi la gră­simi adăugate la salate şi mân­căruri (ulei, unt, margarină, un­tură). Vă puteţi delecta în schimb cu orice fel de brânzeturi, carne şi preparate din carne, ouă, fructe şi legume, în porţii medii, iar ca bău­turi, aveţi voie ceai și cafea neîn­dulcite şi cât mai multă apă plată.

Dieta „ora 16”

În urma acestei diete, slăbiţi cu un efort minim până la 4 kg. Dieta du­rează două săptămâni, timp în care mâncaţi orice, cât mai des și în cantităţi rezonabile, dar doar până la ora 16. Seara, dacă vă apucă o foame puternică, luptaţi cu ea bând apă, ceaiuri de plante neîndulcite, ron­ţăind frunze de salată verde sau alte legume cu foarte puţine calorii (fără sare, ulei sau alte adaosuri!) – go­goșari, ardei, ţelină, roşii, cas­traveţi, fasole verde fiartă, sau faceţi ceva care să vă distragă atenţia: o plim­bare, urmăriți un film sau o emisiune preferată, ori citiți o carte bună.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian