Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

AU NEVOIE DE AJUTOR

Pisici

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

• Donez o pisică tigrată cu gri, afectuoasă și obișnuită cu alte pisici. Are doar 9 luni, a fost sterilizată și educată la litieră. O cheamă Steluța! LUIZA – București, tel. 0737/46.73.20

• Ofer spre adopție două pisici în vârstă de 3 ani, respectiv 1 an, împreună cu cei șapte pui ai lor, în vârstă de o lună și jumătate. Mamele sunt ti­grate cu alb și puiuții foarte frumos co­lorați. Pu­iu­ții mănâncă singuri și sunt obișnuiți la litieră. Toți sunt blânzi, iubitori, jucăuși și drăgălași. Tel. 0736/94.72.07 (București)

• Motănel alb cu negru, în vârstă de zece luni, frumos, drăgăstos și jucăuș, caută stăpâni iubitori. București, tel. 0736/94.72.07

Câini

• Ofer spre adopție, iubitorilor de animale, cățeluși metis de Ciobănesc Alsacian cu Cio­bă­nesc Mioritic, au 3 luni și jumătate, deparazitați, vac­cinați, inteligenți, docili și afectuoși. FLO­RESCU – București (tel. 0723/46.32.34)

• Un cățeluș alb complet, flămând, înfrigurat și speriat din Bacău așteaptă să fie adoptat de un iubitor de animale care să-l salveze de o viață grea pe stradă, acum, când vine și iarna. E foarte trist deja, deși așa mic, locuiește în curtea unei case părăsite și dărăpănate. Doritorii pot cere detalii la adresa [email protected].

AU NEVOIE URGENTĂ DE AJUTOR!!!

Mami și Rocco sunt mamă și fiu. Au 4 și – respectiv – 2 ani. Mami are blănița bej, iar Rocco este alb cu pete negre. Nu sunt niște căței veseli, căci viața nu le-a fost prea prietenoasă încă din prima clipă. Acum 2 ani, Mami și cei 7 puiuți pe care-i avea au fost otrăviți. Doar ea și Rocco au supraviețuit, fiind duși imediat la medic, și de atunci nu s-au mai despărțit unul de celălalt! Au mai scăpat o dată, recent, din mâna hingherilor. În ciuda răutăților de care au avut parte, sunt blânzi, prietenoși și dornici de afecțiune. Nu sunt nici pretențioși la mâncare. Au nevoie doar de o curte pe care s-o apere (au crescut în libertate), de mâncare (le este asigurată de către persoana de contact) și de un strop de iubire. Pe lângă hrană, la nevoie, le este asigurată și plata trata­mentelor medicale. Mami și Rocco sunt sterilizați, vaccinați și oferiți spre adopție cu carnete de sănătate. Dragi prieteni ai „Formulei AS”, dați-ne o mână de ajutor să le găsim un cămin primitor!

Pentru informații, Larisa B., București: 0726.24.31.80 (doar în București și împrejurimi)

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian