Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

AU NEVOIE DE AJUTOR

Pisici

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

– Ofer spre adopție două pisici în vârstă de 3 ani, respectiv 1 an, împreună cu cei șapte pui ai lor, în vârstă de o lună și jumătate. Mamele sunt ti­grate cu alb și puiuții foarte frumos co­lorați. Pu­iu­ții mănâncă singuri și sunt obișnuiți la litieră. Toți sunt blânzi, iubitori, jucăuși și drăgălași. Tel. 0736/94.72.07 (București)

– O dăruim unor persoane iubitoare de ani­male pe Irina, o pisică neagră, în vârstă de 3 anișori, tare cuminte și drăgălașă, căreia îi place mult să stea în brațe. Este educată la tă­viţă și a fost sterilizată. Exclus să stea doar în curte! LUIZA (București), tel. 0737/46.73.20

– Îl dăruiesc pe Codiță, un mo­tănel gră­suț, în vârstă de 3 anișori, foar­te afec­tu­os, cu­minte, că­ruia îi place să stea în bra­țe. Este ste­rilizat și edu­cat la tă­vi­ță. Relații la LUIZA – Bucu­rești (tel. 0737/46.73.20)

Câini

– Ofer spre adopție, iubitorilor de animale, cățeluși metis de Ciobănesc Alsacian cu Cio­bă­nesc Mioritic, au 3 luni și jumătate, depa­ra­­zitați, vac­cinați, inteligenți, docili și afec­tuoși. FLO­RESCU – București (tel. 0723/46.32.34)

– Un cățeluș alb complet, flămând, înfri­gurat și speriat din Bacău așteaptă să fie adop­tat de un iubitor de animale care să-l salveze de o viață grea pe stradă, acum, când vine și iar­na. E foarte trist deja, deși așa mic, locuiește în curtea unei case părăsite și dărăpănate. Do­ritorii pot cere detalii la adresa [email protected] gmail.com.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian
ro_RORomanian