Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

AU NEVOIE DE AJUTOR

Pisici

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

• Ofer spre adopție două pisici în vârstă de 3 ani, respectiv 1 an, împreună cu cei șapte pui ai lor, în vârstă de o lună și jumătate. Mamele sunt ti­grate cu alb și puiuții foarte frumos co­lorați. Pu­iu­ții mănâncă singuri și sunt obișnuiți la litieră. Toți sunt blânzi, iubitori, jucăuși și drăgălași. Tel. 0736/94.72.07 (București)

• O dăruim unor persoane iu­bitoare de ani­male pe Irina, o pisică nea­gră, în vârstă de 3 anișori, tare cu­minte și drăgălașă, căreia îi place mult să stea în brațe. Este educată la tă­viţă și a fost sterilizată. Exclus să stea doar în curte! LUIZA (București), tel. 0737/46.73.20

• Îl dăruiesc pe Codiță, un mo­tănel gră­suț, în vârstă de 3 anișori, foar­te afec­tu­os, cu­minte, că­ruia îi place să stea în bra­țe. Este ste­rilizat și edu­cat la tă­vi­ță. Relații la LUIZA – Bucu­rești (tel. 0737/46.73.20)

• Îl dăruim pe Pirat, un motan frumos și gră­­suț, cu blănița negru cu alb, în vârstă de 6 ani, dar care nu are un ochișor. Este foarte cu­minte, ne­­pre­tențios la mâncare, sterilizat și edu­­cat la litieră. Este exclus să stea doar în curte! Relații la LUIZA – București (tel. 0737/46.73.20)

• Tigrush este un motan grăsuț, de 8 ani­șori, cu blănița tigrat cu maro, cuminte și tare afec­tuos. Este sterilizat și educat la litieră! Exclus să stea doar în curte. Relații la LUIZA – Bucu­rești (Tel. 0737/46.73.20)

Câini

• Ofer spre adopție, iubitorilor de animale, cățeluși metis de Ciobănesc Alsacian cu Cio­bă­nesc Mioritic, au 3 luni și jumătate, depa­ra­­zitați, vac­cinați, inteligenți, docili și afec­tuoși. FLO­RESCU – București (tel. 0723/ 46.32.34)

• Un cățeluș alb complet, flămând, înfri­gurat și speriat din Bacău aș­teaptă să fie adop­tat de un iubitor de animale care să-l salveze de o viață grea pe stradă, acum, când vine și iar­na. E foarte trist deja, deși așa mic, locuiește în curtea unei case părăsite și dărăpănate. Do­ritorii pot cere detalii la adresa pufim2001@ gmail.com.

ANUNȚ

Dragi cititori,

În plină iarnă, chiar dacă ziua a mai crescut un pic, frigul și gerul sunt dominante. Nu uitați de prietenii noștri necuvântători, care poate sunt pier­duți din casele stăpânilor și rătăcesc spe­riați pe străzi, prin parcări, prin parcuri. Dacă aveți posibilitatea, puneți vase cu hrană uscată și vase cu apă călduță. Fiți miloși (așa cum nu sunt locatarii zonei unde se află redacția!) și cu păsările cerului: porumbeii, tur­­turelele, vrăbiile, pițigoii și cintezele aș­teaptă o mână de boabe de grâu, semințe, bu­cățele de slănină ne­sărată agățate de crengi, și puțină apă. Cân­tecul lor de mulțumire va fi răspunsul în vremurile acestea gri!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian