Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Licori din țările scandinave

– Vă gândiți la o ofensivă de primăvară pentru a mai pierde din kilograme? Încercați cele două licori naturale folosite de femeile din țările nordice pentru a slăbi. Unde mai pui că sunt și leacuri de sănătate! –

Sevă de Mesteacăn

Foto: Shutterstock

Este un remediu tradițional stră­vechi în țările scandinave. Se obține primăvara, prin incizii în trunchiul Mesteacănului. Se găseşte și în ma­gazine naturiste, are un gust plăcut, acrişor, une­ori uşor şampanizat. Eli­mină apa în exces, toxi­nele, stimu­lează digestia şi intensifică metabo­lis­mul. Vă ajută să scăpați rapid de kilogramele în plus, celulita se es­tom­pează şi, în unele cazuri uşoare, chiar dispare.

Rețetă: Beți zilnic un litru de sevă de Mes­tea­căn pe stomacul gol, timp de cel puţin 4 săptămâni, repartizat între mese. Pentru a intensifica efec­tul, în paralel cu seva, se bea mai multă apă şi se scade consumul de carne, zahăr şi produse cu zahăr, prea sărate sau cu multă grăsime.

Ceai de frunze de Zmeur

Sunt un ajutor redu­tabil pentru slăbit şi men­ţinerea siluetei, apreciat şi folosit de femeile nor­dice. Se fo­losesc sub formă ceai, dar și sub for­mă de pulbere sau tinc­tură.

Rețetă: Două lingurițe de frunze de Zmeur se opăresc cu o cană de apă clocotită și se lasă 20 de minute la infuzat. Se bea câte o cană de ceai de trei ori pe zi, între mese. După o lună de cură cu ceai de frunze de Zmeur, veţi avea cu 2 – 4 kilograme mai puţin.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian