Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Slăbiți cu căpșuni!

Foto: Shutterstock

Căpșunile sunt ideale pentru slăbit. Au puţine calorii, mul­tă apă şi fibre. În plus, atacă grăsimea şi echilibrează hormonii responsabili de creşterea în greutate. Se consumă fără zahăr, frișcă sau alte adaosuri.

Zile cu căpșuni

Consumați două-trei zile pe săp­tămână doar căpșuni, timp de o lună. În ce­lelalte zile ale săp­tă­mânii, renunțați la pâi­ne, paste, dulciuri, ali­men­te prea grase sau să­­ra­te.

Căpșuni în fiecare zi

Faceți o cură de căp­șuni, timp de trei săp­tămâni, ast­fel: mân­cați în fiecare zi câte o porție de căp­șuni, cu o oră înaintea mesei de prânz și a cinei. Restul felurilor tre­buie să fie reduse la jumătate.

Iaurt cu căpșuni

Iaurtul cu căpșuni este sărac în calorii, satură şi stimulează tranzitul intestinal. Este gustos, energizant și răcoritor, bogat în vitamine, minerale şi probiotice.

Rețetă:

Aveţi nevoie de căpșuni proaspete şi iaurt cu fermenți natu­rali. Zdrobiți căpșunile și amestecaţi o parte cu patru părţi de iaurt. Pentru regi­mul de slăbit, înlocuiţi o masă pe zi cu o cană de iaurt cu căpșuni, sau con­sumaţi de două ori pe zi, cu o jumătate de oră înainte de mesele principale, câte o cană de iaurt cu căpșuni. Iaurtul cu căpșuni se con­sumă doar proaspăt pre­pa­rat, fără zahăr, miere sau alte adao­suri, timp de cel puţin două săptă­mâni. Slăbiţi un kilogram pe săptă­mână.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian