Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Siluetă cu caise

– Caisele au puține calorii, dar o mare bogăție de vita­mi­ne, mi­nerale și fibre, ceea ce le fa­ce nutritive și ușor de dige­rat. Sunt bine tolerate chiar și de cei cu stomac sensibil –

Dieta 1

Două zile de fructe

Foto: Shutterstock

Timp de două zile pe săptămână, consumați doar caise. Alegeți fructe bine coapte. În afară de caise, aveți voie ceai sau cafea fără zahăr și apă, cel puțin 2,5 litri pe zi.

Dieta 2

Caise cu iaurt

Amestecaţi o parte de caise zdro­bite cu patru părţi de iaurt. Înlo­cuiți o masă pe zi cu ele sau consu­maţi de două ori pe zi, cu o jumătate de oră înainte de me­sele principale, câte o cană de iaurt cu caise. Iaurtul cu cai­se se con­sumă doar proaspăt prepa­rat, fără za­hăr, miere sau alte adao­suri, timp de cel puţin două săptă­mâni. Este ideal pen­tru slăbit: satură, este energizant și răco­ri­tor în zilele căldu­roase.

Dieta 3

1 kg de caise pe zi

Dieta se ține două săptămâni, în care slăbiți până la 5 kilograme. În acest timp, veți consuma câte un ki­lo­gram de caise pe zi, repartizate în 3-4 porții. Sunt permise ceaiul, ca­feaua fără zahăr și apa plată, 2,5 litri pe zi.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian