Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Arma secretă: SALATA

Foto: Shutterstock

Se apropie sfârşitul de an şi, mai ales, zilele de sărbători, când fiecare femeie visează să etaleze un trup fără cusur. Dacă nu aveți încă ar­me secrete, care să vă împlinească do­­rința, vă oferim noi o stratagemă la în­demână, cu succesul asigurat: SA­LA­­TELE! Inclusă în alimentaţia zil­nică, salata are darul de a topi gră­si­mea, de a accelera metabolis­mul, de a elimina apa în exces şi toxinele şi, în acelaşi timp, de a fur­niza o mul­ţime de vi­ta­mine şi oligoelemente necesare or­ga­nis­mului. Cu ajutorul ei, puteţi slăbi rapid sau lent și fără efort, pentru că sa­tură repede şi este săra­că în calorii.

Aveţi nevoie de var­ză crudă, ţelină crudă şi    morcov crud în cantităţi ega­le. Se amestecă legume­le, tăiate foar­te mărunt sau date pe ră­ză­toarea fină, cu suc de lămâie şi puţin ulei de măsline. Adăugaţi apoi şi câ­teva măsline, 1-2 linguri de porumb fiert, pătrunjel sau mărar tocate fin. Iată cum puteţi slăbi uşor şi sănătos cu ajutorul salatei:

Dieta lentă

Timp de 2 săptămâni, consumaţi înainte de me­sele principale câte 100-150 g de salată. Pu­teţi mânca orice, fă­ră probleme, dar reduceţi    porţiile, pre­cum şi făinoasele, dulciu­rile, grăsi­mile şi sarea în exces. Slăbiţi până la 3 ki­lograme.

În cele două săptămâni aveţi voie ceai, cafea (neîndulcite) şi cel puţin 2 litri de apă plată pe zi.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian