
Sunt studentă la Universitatea din București și mă obsedează silueta. Pentru că aveam câteva kilograme în plus față de greutatea ideală, am încercat mai multe diete de slăbit, dar ce dădeam jos în timpul dietei, puneam la loc în săptămânile următoare. Aflând de la colegele mele despre o nouă rețetă de slăbit și văzând că cele care o țineau aveau rezultate, m-am gândit să o încerc și eu. E foarte simplă și nu impune un regim alimentar special. Ea se bazează pe schimbarea metabolismului. Menționez că pentru pregătirea produsului pe care se bazează nu trebuie folosite tacâmuri din metal.
Rețeta: Se iau 8 căței de usturoi, se curăță, se zdrobesc în piuliță de lemn sau pe un tocător de lemn (cu ciocanul de șnițele – tot din lemn), apoi se amestecă cu 250 ml miere de albine și 500 ml oțet de mere și se bagă într-un borcan de 800 g, închis cu capac. Compoziția se lasă trei zile la rece, în cămară, amestecându-se de două-trei ori pe zi, cu o lingură de lemn. După cele trei zile, se ia câte o lingură dimineața și alta seara. Un borcan vă ajunge o lună. Când se termină, preparați o cantitate nouă și continuați dieta. Veți avea două scaune pe zi. Usturoiul nu dăunează stomacului, efectul lui fiind compensat de cel al mierii. Primele rezultate vizibile apar după o lună. Succes!
DORINA C.