Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Rețetă chinezească cu flori de piersic

Foto: Shutterstock

În China și Coreea, florile de pier­sic sunt consumate sub formă de ceai pentru slăbit. Studiile au dovedit că administrarea lui, zi de zi, timp de 8 săptămâni, a redus semnificativ gre­utatea corporală și masa de gră­sime abdominală. De asemenea, a scăzut nivelul glucozei serice, care este adesea crescut în cazul obe­zi­tății.

Infuzie din flori de piersic

O lingură de flori de piersic se opărește cu o cană cu apă clocotită. Se lasă la infuzat 15 minute, apoi se strecoară. Se bea câte o ceașcă de ceai, de 2 ori pe zi, cu ju­mă­ta­te de oră îna­­inte de me­sele prin­cipale.

Tinctură din flori de piersic

O lingură cu flori de piersic uscate și mărunțite se acoperă cu 100 ml alcool alimentar și se lasă la ma­cerat 10 zile. Se strecoară și se păs­trează într-o sticlă închisă la culoare. Se iau câte 20-30 de picături, de do­uă ori pe zi, diluate în puțină apă sau în ceai de plante. 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.